Φ. Ξυλά για τον σύζυγό της: Μένουμε μαζί από την πρώτη μέρα της σχέσης μας!

Η Φαίη Ξυλά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Celebrity” και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για το πώς κυλάει η ζωή της μετά τον γάμο, το ενδεχόμενο του ερχομού ενός παιδιού, την οικονομική κρίση και πολλά άλλα.

”Μυστικά της Εδέμ”
”Αγαπήθηκαν τόσο πολύ γιατί είναι η ιστορία μιας πολύ αγαπημένης παρέας που κρατάει την εφηβεία και οι περισσότεροι έχουμε ανάλογες αναμνήσεις. Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να τελειώσει και χαίρομαι που θα έχει ωραίο φινάλε. Άλλωστε, όσοι ηθοποιοί από τη σειρά κάναμε παρέα, δεν θα χαθούμε”.

Παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο από ρομαντισμό
”Καθαρά από ρομαντισμό. Θέλαμε να ζήσουμε το μυστήριο… Θα ήταν απίθανο ν΄αλλάξει η ζωή μου μετά το γάμο, γιατί με τον Κωνσταντίνο μένουμε μαζί από την πρώτη μέρα της σχέσης μας. Σαν ζευγάρι δεν κάνουμε ποτέ σχέδια, λειτουργούμε αυθόρμητα. Αν προκύψει ένα παιδί, καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι κάτι που θα προγραμματίσουμε.”

Η οικονομική κρίση στον κλάδο των ηθοποιών
”Οι ηθοποιοί μαθαίνουμε να ζούμε στην ανασφάλεια και να δουλεύουμε με τη σεζόν, οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄αυτά που έφερε η κρίση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η κατάσταση στο χώρο δεν είναι δύσκολη. Είναι μια φάση όλο αυτό και πιστεύω πως θα περάσει. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο.”

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο ”Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More