Φ. Δρακοπούλου: Αποκαλύπτει στο TLIFE τη διατροφή που την κρατάει αδύνατη και μιλάει για τον Νότη και τον έρωτά της!

Η Φανή Δρακοπούλου, μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, όμορφη, σεμνή, χαμηλών τόνων κάνει βήματα δυνατά και σταθερά στην ελληνική δισκογραφία, ενώ φέτος εντυπωσίασε στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στην Ιερά Οδό.

Στην πίστα είναι μία εντυπωσιακή ντίβα, ενώ στο καμαρίνι της είναι μια όμορφη, χαμογελαστή νέα γυναίκα. Αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της αλλά εμείς τη ρωτήσαμε αρκετά. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια για τα οποία μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό. Μάθε τη γυμναστική αλλά και τη διατροφή που κάνει για να κρατάει τη σιλουέτα της αλλά και πέντε πράγματα που δεν έχεις ακούσει ποτέ για κείνη!

Φέτος είσαι στην Ιερά Οδό με το Νότη Σφακιανάκη, Πως είναι η συνεργασία μαζί του; Είμαι ευτυχής που φέτος από το Νοέμβριο είχα την τύχη να συνεργάζομαι στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη! Είναι πραγματικά ένας μεγάλος καλλιτέχνης ! Τον εκτιμώ πάρα πολύ, πάνω απ όλα για την ειλικρίνεια του. Έμαθα πολλά μέσα από αυτή την εμπειρία και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την αγκαλιά που μου πρόσφερε. Περάσαμε έναν αξέχαστο χειμώνα και… συνεχίζουμε ακόμη!
Νιώθεις την οικονομική κρίση στην καθημερινότητά σου; Έχεις αλλάξει συνήθειες σε σχέση με το παρελθόν ή όχι;
Άρχισα να αισθάνομαι την κρίση από το 2007 όταν τα νυχτερινά κέντρα που μέχρι τότε δούλευαν 5 και 6 μέρες περιορίστηκαν στο τριήμερο και διήμερο. Εκεί κατάλαβα ότι αρχίζει η…κατηφόρα! Όχι μόνο της συγκεκριμένης δουλειάς γιατί στην ουσία όλα είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας : ως εκ τούτου οι δουλειές της ημέρας έχουν αντίκτυπο στις δουλειές της νύχτας. Άρχισα λοιπόν να προσέχω αν και πάντοτε έκανα καλή οικονομική διαχείρηση. Είναι κάτι που είχα μάθει από τους γονείς μου. Δεν υπήρξα ποτέ σπάταλη. Και βέβαια τώρα προσέχω ακόμη πιο πολύ γιατί το αύριο είναι εντελώς άγνωστο…
Πότε ξεκίνησες το τραγούδι. Ποιος ήταν αυτός που σου άνοιξε τις πόρτες και σε βοήθησε; Τελειώνοντας το σχολείο ήμουνα απόλυτα συνειδητοποιημένη ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι και ευτυχώς είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου στην απόφασή μου. Έτσι ξεκίνησα πολύ απλά πηγαίνοντας σε οντισιόν. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν άνθρωποι που με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους ευχαριστώ.


Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει για ένα έρωτα; Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων και της υπερβολής. Για τους ανθρώπους όμως που αγαπάω κάνω τα πάντα, δίνω απλόχερα την αγάπη που τους αξίζει και φροντίζω με κάθε τρόπο για την ευτυχία τους.

Ο σύντροφός σου είναι φύλακας άγγελος δίπλα σου … Σκέφτεσαι το γάμο άμεσα ή δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητές σου; Σου εχει κάνει πρόταση γάμου; Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση και με πολλά σκέλη!!! (γέλια) Συνήθως δεν μιλάω για τα προσωπικά μου (και δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα δηλαδή) ..αλλά θα σου πω ότι είμαι ευτυχισμένη με τη ζωή μου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου ! Το όνειρό μου πάντως είναι μια οικογένεια με πολλά παιδάκια ακριβώς όπως μεγάλωσα με τα αδέρφια μου. Για μένα αυτό είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τη δουλειά μου.
Πες μου με ειλικρίνεια πέντε πράγματα που δεν ξέρουμε για σένα! Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη λόγο των πολλών χρόνων δουλειάς που είχα εκεί αλλά είμαι από το Αγρίνιο. Είμαι μοναχοκόρη με 4 αδερφούς! Όσο για το χαρακτήρα μου, είμαι ιδιαίτερα ειλικρινής σε σημείο πολλές φορές…ενοχλητικό για τους άλλους(γέλια). Τέλος μου αρέσει να ζω σε χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλώ γιατί με αυτό τον τρόπο είμαι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη.

Είσαι αδύνατη και … “κορμάρα”. Μοιράσου μαζί μας το μυστικό σου. Κάνεις δίαιτα; Γυμνάζεσαι; Τώρα τελευταία γυμνάζομαι αρκετά και μου αρέσει .Η γυμναστική είναι συνήθεια που γίνεται τρόπος ζωής. Σε συνδυασμό με διατροφή με πρωτεΐνες πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά, πετυχαίνει κανείς πολλά περισσότερα από ένα καλογυμνασμένο σώμα. Νιώθεις την υγεία να ξεχειλίζει από παντού στην διάθεσή σου, την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, την ομορφιά. Στο πρόσωπο, στα μαλλιά στα νύχια, στην καλή κυκλοφορία του αίματος και σε τόσα πολλά που βλέπω στην πράξη κάθε μέρα. Αυτό τον τρόπο ζωής θα πρέπει να τον υιοθετήσει κάθε γυναίκα και εγώ έχω βάλει τα δυνατά μου γιατί πραγματικά αξίζει.


Θα έκανες πλαστική επέμβαση για να βελτιώσεις κάτι πάνω σου που δεν σ αρέσει;
Πιθανότατα όταν αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια οι ρυτίδες μου να κάνω πλαστική. Η επέμβαση όμως θα ήθελα να είναι να είναι σε λογικά πλαίσια γιατί δεν μου αρέσει όταν χάνεται η εκφραστικότητα του προσώπου. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να δεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι και να καταφεύγουμε μόνο σε μικρά εφικτά πράγματα και πάνω από όλα ασφαλή ώστε να είμαστε καλά και παράλληλα να ανεβάζουμε την ψυχολογία μας.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα; Ξοδεύεις λεφτά για παπούτσια και ρούχα ή δεν σου αρέσει να ασχολείσαι;
Μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια και πιστεύω αυτό που λένε ότι καθρεφτίζουν την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Εκεί θα το ψάξω λίγο παραπάνω. Γενικότερα όμως δεν ασχολούμαι πολύ με τη μόδα. Το κάνω μόνο όσον αφορά στα ρούχα της δουλειάς. Στην προσωπική μου ζωή επιλέγω κλασικά κομμάτια σε ρούχα και παπούτσια που θα αντέξουν στο χρόνο και δεν θα υπάρξει κίνδυνος στους συνδυασμούς !

Είσαι στο studio προετοιμάζοντας το νέο σου cd αποτέλεσμα εκλεκτών συνεργασιών. Ποιοι είναι οι συντελεστές και τι περιμένουμε να ακούσουμε; Βρίσκομαι στο studio εδώ και αρκετό καιρό και ετοιμάζω τον καινούργιο μου δίσκο. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι έχει πολύ ενδιαφέρον ηχητικά και ενορχιστρωτικά αλλά κυρίως για τις πολύ σημαντικές συνεργασίες που μου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσω με τραγουδιστές και δημιουργούς που εκτιμώ και αγαπώ.

Ήδη έχουν μεγάλη ανταπόκριση οι «Εκκρεμότητες» που έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς και θα συμπεριληφθούν μια φοβερή μπαλάντα από τον Σταμάτη Γονίδη καθώς και ένα εξαιρετικό ντουέτο μαζί του, αλλά και ένα τραγούδι που μου έχει εμπιστευτεί ο Νίκος Βέρτης!Ακόμα θα συμπεριληφθούν τραγούδια μου που είχαν κυκλοφορίσει ως τώρα σε digital μορφή όπως το” Άσε να χαρείς” και το “Θα φανεί “

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα είναι το γεγονός ότι ο δίσκος θα είναι διπλός αφού θα περιέχει και live πρόγραμμα από την Ιερά Οδό με τραγούδια που δεν έχουν ξαναειπωθεί.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου χάρισαν αυτά τα τραγούδια και γενικά όλους τους δημιουργούς και συντελεστές για το λιθαράκι που έβαλε ο καθένας στο να γίνει πραγματικότητα.
Πως σου φαίνεται το τραγούδι των Cosa Mostra και Αγάθωνα; Εσύ ποιο θα ψήφιζες;
Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι τους. Έχει αυτή την τρέλα που χρειάζεται τα τελευταία χρόνια η Eurovision. Πιστεύω ότι στη Eurovision πρέπει να πάει κανείς είτε με ένα δυνατό ερμηνευτικό κομμάτι, είτε με μια καινούργια πρόταση, με κάτι το πρωτότυπο.
Το τραγούδι των Cosa Mostra και του Αγάθωνα έχει αυτό το κάτι! Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Αγάθωνας γιατί έχει αυτό το γνήσιο του Έλληνα. Είναι πολύ αυθεντικός και αυτοσαρκάζεται και αυτούς τους ανθρώπους τους λατρεύω. Θα ψήφιζα λοιπόν Αγάθωνα δαγκωτό!!!

Read More

And More