O. Φαρμάκη στο TLIFE: “Ευχαριστούμε το Θεό που είναι καλά η Γωγώ! Την περιμένουμε να γυρίσει σπίτι!”

Μετά από τις ώρες αγωνίας που πέρασε εξαιτίας της περιπέτειας υγείας της αδελφής της, το χαμόγελο φαίνεται πως επέστρεψε στα χείλη της Όλγας Φαρμάκη. Μπορεί στις αρχές του μήνα η ίδια να μετέφερε μαζί με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα την αιμόφυρτη Γωγώ στο νοσοκομείο, τώρα πια όμως που η αδελφή της είναι καλύτερα, όλα μοιάζουν με έναν κακό εφιάλτη.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανακουφισμένοι που πήγαν όλα καλά με την Γωγώ. Ευχαριστούμε τον Θεό που είναι καλά. Την περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι!”, είναι τα λόγια που είπε γεμάτη αισιοδοξία η Όλγα Φαρμάκη στο TLIFE.
Αυτά που έζησε, άλλωστε, όλες αυτές τις μέρες που η μικρότερη αδελφή της ήταν στην εντατική και σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα, βρίσκονται καλά χαραγμένα στη μνήμη της. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (4-11-2011), όταν η Όλγα με την Γωγώ γύρισαν στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο, μετά τα γυρίσματα του video clip της με τον Lava σε γνωστό ξενοδοχείο και συζητούσαν χαλαρές και ήρεμες.

Αυτά που ακολούθησαν μετά σίγουρα δεν τα φανταζόταν κανείς. Η νεαρή Γωγώ δέχτηκε κατά λάθος μια σφαίρα στο πόδι από τον πρώην σύντροφό της Όλγας και γνωστό επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα. Το όπλο που έχει νόμιμα ο επιχειρηματίας εκπυσοκρότησε και η σφαίρα χτύπησε την 25χρονη ηθοποιό στο ισχίο. Αμέσως, την μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου και έμεινε για αρκετές μέρες στη μονάδα εντατικής.
Η αδελφή της, η οικογένειά της και οι γιατροί του ΝΙΜΙΤΣ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. “Με την Γωγώ είμαστε πολύ δεμένες. Αν έχεις και εσύ αδέλφια θα καταλάβεις για τι δέσιμο μιλάω. Πάντα βοηθάμε η μία την άλλη. Ό,τι βιώνει εκείνη, το ζω κι εγώ και το ανάποδο”.
Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει για τη νύχτα του περιστατικού. Το μόνο που είπε είναι: “Μέχρι να βγει η Γωγώ από το νοσοκομείο και να πει εκείνη ό,τι θέλει για το περιστατικό, εγώ δεν θέλω να πω κάτι. Το μόνο που έχει σημασία είναι πως ευτυχώς έγινε καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή της”.

Η χαρά και η αισιοδοξία της πάντως ήταν μεγάλη. Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να επιστρέφει στο παλιό της πρόγραμμα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και όπως αποκάλυψε στο TLIFE ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει ως dj στο club “Sugar”. “Τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο και τη μουσική και το βλέπω λίγο πιο επαγγελματικά. Είχε γίνει και μια πρόταση για να εμφανιστώ σε μαγαζί το καλοκαίρι. Αλλά τώρα με το club στην Κηφισιά αποφάσισα να γίνει η συνεργασία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;
“Ποτέ μην λες ποτέ! Αν και να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι να γίνω τραγουδίστρια. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα μιούσικαλ, γιατί έχω ασχοληθεί και με χορό. Αλλά, δυστυχώς, εδώ δεν γίνονται αρκετά”.
Πώς ήταν τα γυρίσματα του video clip που πρωταγωνίστησες με τον Lava;
“Περάσαμε πολύ όμορφα. Είχα ξανασυνεργαστεί με τον Lava στο παρελθόν και είπαμε να συμμετέχω. Είχαμε καλή χημεία και απήχηση από τον κόσμο και μου άρεσε πολύ. Εκείνη τη μέρα ήταν και η Γωγώ μαζί μου και με βοήθησε στο υποκριτικό κομμάτι”.

Read More

And More