Η Γωγώ Φαρμάκη ανέβηκε στην πασαρέλα! Τι λέει στο TLIFE για τα όνειρά της στο χώρο της μόδας! Βackstage φωτογραφίες

Η Γωγώ Φαρμάκη, έχοντας αφήσει πίσω της όλα τα προβλήματα υγείας που πέρασε, κάνει δυναμική επιστροφή στα επαγγελματικά της. Με αργά αλλά σταθερά βήματα έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς στη ζωή της! Φυσικά, σε αυτό βοήθησε και ο έρωτας

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι στη Μύκονο έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της Δημήτρη, η Γωγώ επέστρεψε στην Αθήνα και έπιασε… δουλειά! Εδώ και λίγο καιρό ασχολείται με κάτι πολύ δημιουργικό που την γεμίζει ενέργεια, ένα blog μόδας. Πάντα λάτρευε ότι είχε σχέση με τον λαμπερό αυτό χώρο και τώρα βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο…

Δεν σταματά όμως εκεί! Πρόσφατα, την είδαμε να αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου και να κάνει πασαρέλα στην επίδειξη μόδας του Γιώργου Ζέτη. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδά του δόθηκαν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης “Μέλισσα” και η Γωγώ δεν θα μπορούσε να πει όχι όταν της πρότειναν να είναι “ The secret Guest Star”.

“Πέρα από το γεγονός ότι ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος, το show έγινε και για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε, όταν μου έγινε η πρόταση δεν δίστασα καθόλου και δέχτηκα αμέσως”, εξηγεί στο TLIFE η όμορφη ηθοποιός. Η βραδιά καθώς και η επίδειξη θα είναι σίγουρα μία όμορφη ανάμνηση τόσο για εκείνη όσο και για όσους συμμετείχαν.

Η Γωγώ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κέρδισε τις εντυπώσεις με το ζεστό χαμόγελό της! Όσο για το πως ένιωσε επάνω στην πασαρέλα μας περιγράφει: “Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι παραπάτησα ελαφρώς πάνω στην πασαρέλα από απειρία αλλά και αστάθεια του ποδιού μου λόγω των εγχειρήσεων, ένιωσα υπέροχα γιατί ούσα καλλιτεχνική φύση το να νιώθεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, είναι υπέροχο!”

Μετά από αυτό δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην την ρωτήσουμε αν σκέφτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας. “Αν λέγοντας μόδα εννοείτε το μόντελινγκ φυσικά και όχι. Άλλωστε αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει η μεγάλη μου αδερφή… Τώρα, όσον αφορά άλλα παρακλάδια της μόδας όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…”

Δες backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της Γωγώς για την επίδειξη:

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή
Τα σχέδια του Γιώργου Ζέτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και φαντασίας στο χώρο της μόδας. Επηρεασμένος από τις διακοσμητικές λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής του Antonio Gaudi κατά την περίοδο της Art Nouveau, τολμά να χρησιμοποιήσει έντονα χρώματα και σχέδια καθώς και αντισυμβατικά υλικά προβάλλοντας ωστόσο το γυναικείο σώμα και τονίζοντας τη θηλυκότητα.

Read More

And More