Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη: Αχώριστες λίγο πριν το τραγικό ατύχημα!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το ολέθριο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στα δυο αγαπημένα κορίτσια της ελληνικής showbiz, την Όλγα και την Γωγώ Φαρμάκη. Οι δυο αδελφές που ήρθαν από το Αγρίνιο για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, τον χώρο του μόντελινγκ η πρώτη και της υποκριτικής η δεύτερη δεν περίμεναν να ζήσουν όλα αυτά που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Η νεαρή Γωγώ που βρισκόταν στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο μαζί με την αδελφή δέχτηκε κατά λάθος μια σφαίρα στο πόδι από τον πρώην σύντροφό της Όλγας και γνωστό επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα. Το όπλο του επιχειρηματία εκπυσοκρότησε και η σφαίρα χτύπησε την 25χρονη ηθοποιό στο ισχίο. Πανικόβλητος ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πήρε την αιμόφυρτη κοπέλα στο τζιπ του και την μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής.

Δες τι είπε ο χειρούργος της Γωγώς στο TLIFE

(φωτογραφία “ΟΚ!”: Η Όλγα με την Γωγώ Φαρμάκη και τους δυο αδελφούς τους!)
Σοκαρισμένη η Όλγα Φαρμάκη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια και φανερά καταβεβλημένη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αδελφής της στο νοσοκομείο. Οι δυο κοπέλες άλλωστε είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες.

Δες όλο το χρονικό του ατυχήματος

(φωτογραφία “ΟΚ!”: Η Όλγα Φαρμάκη με την Γωγώ, τον Κώστα και τον Μανούσο!)
Μια μέρα νωρίτερα μάλιστα η Γωγώ μοιραζόταν άκρως ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την αδελφή της Όλγα στα γυρίσματα του νέου video clip. Η Όλγα και ο ράπερ Lava ήταν από το πρωί της Πέμπτης σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών για τα γυρίσματα του νέου video clip τους για το τραγούδι “Ως τα μεσάνυχτα” σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαυρομούστακου. Η Γωγώ είχε προσφερθεί να πάει μαζί με την αδελφή της στο γύρισμα για να την βοηθήσει στο μακιγιάζ και στα ρούχα, αλλά και να τις δώσει πολύτιμες συμβουλές για το πως να σταθεί στην κάμερα, μιας κι εκείνη έχει τελειώσει τη δραματική σχολή.

Δες περισσότερα για τη ζωή της Γωγώς Φαρμάκη

Η υπόθεση του clip εξελίσσεται σε δύο παράλληλες δράσεις με την σέξι τραγουδίστρια ντυμένη με ρούχα δεκαετίας του ’70 να αναζητά το άλλο της μισό τραγουδώντας για την αγάπη τους! Τα γυρίσματα κράτησαν αρκετή ώρα και οι δυο κοπέλας ήταν πολύ ευδιάθετες και χαμογελαστές.
Δες video του zappit από τα γυρίσματα του video clip:

Έτσι έχουν συνηθίσει να είναι άλλωστε, μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Η Γωγώ και η Όλγα παρόλο που δεν έχουν διαλέξει τον ίδιο χώρο δράσης στα επαγγελματικά τους στηρίζουν η μια την άλλη σε κάθε προσπάθεια και νέο εγχείρημα.
Τον τελευταίο καιρό οι δυο κοπέλες ζούσαν και μαζί στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο.“Περνάμε υπέροχα και πραγματικά χαίρομαι που μένουμε κάτω από την ίδια στέγη. Έχουμε και τον αδερφό μας, τον Κώστα, στο σπίτι και όλα… αυτά δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα κάθε βράδυ που επιστρέφουμε ύστερα από ένα βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα” είχε δηλώσει η Όλγα Φαρμάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της, την ίδια στιγμή που η αδελφή της Γωγώ έλεγε πόσο περήφανη είναι για την Όλγα: “Η αδερφή μου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μέχρι σήμερα και σε όσα έχει κάνει στην καριέρα της, δεν την έχω αντιμετωπίσει ως την όμορφη και σέξι κοπέλα που τη γνωρίζουν όλοι. Τα μυαλά της δεν έχουν πάρει αέρα. Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνη”.
Τα δυο κορίτσια, άλλωστε δεν ξεχνούν τις ανέμελες στιγμές που περνούσαν με τους γονείς τους και τα αδέλφια τους Κώστα και Μανούσο στο Αγρίνιο. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι αχώριστες και ξέρουν πως η κάθε δυσκολία τις κάνει να είναι πιο δυνατές.

Διάβασε για το ταξίδι που δεν πρόλαβε να κάνει η Γωγώ Φαρμάκη

Παρόλα αυτά, η Όλγα νιώθει συντετριμμένη και δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από τον τραυματισμό της αδελφής της, αλλά έχει στο πλευρό της τους γονείς της. Όσο για τον γνωστό επιχειρηματία η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ άσχημη κι εκείνος μόλις αφέθηκε ελεύθερος έτρεξε να δώσει αίμα για την Γωγώ.

Δες όλο το παρασκήνιο του θυελλώδους έρωτά της Όλγας Φαρμάκη με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα

(φωτογραφία Espresso: Η Όλγα με την αδελφή της Γωγώ)


Η Γωγώ και η Όλγα Φαρμάκη!

Read More

And More