Γωγώ Φαρμάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα! Φωτογραφίες

Η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας φαίνεται ότι έχουν αφήσει για πάντα πίσω τους, το δύσκολο και δυσάρεστο παρελθόν και κοιτάνε μπροστά!

Μετά την θερμή συνάντησή τους στο θέατρο όπου ο επιχειρηματίας, παρακολούθησε την παράσταση που συμμετέχει η Γωγώ, φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση αφού γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους στη Μύκονο!

Nα θυμίσουμε ότι πριν από τρια χρόνια είχε συγκλονιστεί το πανελλήνιο, όταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος είχε δεσμό τότε με την αδερφή της Γωγώς, Όλγα, την πυροβόλησε κατά λάθος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλευτεί για 10 μέρες στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και μετά να υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημά της υγείας της.

Όπως όλα δείχνουν όμως η Γωγώ συγχώρεσε τον επιχειρηματία και πλέον είναι φίλοι. Όπως βλέπεις την Πρωτομαγιά, γιόρτασαν μαζί στη Μύκονο τα γενέθλιά τους μαζί με τους φίλους τους


Η Γωγώ, έφθασε στο εστιατόριο στην Ψαρού ανοιξιάτικη, φορώντας μια φλοράλ πασμίνα και λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά και έσβησε την τούρτα της που ήταν σε σχήμα, φωτογραφικής μηχανής

Όταν η Γωγώ έσβησε το κεράκι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν ενώ όλοι χειροκροτούσαν

Read More

And More