Η Farrah Fawcett έγινε Barbie για καλό σκοπό!

H ξανθιά Άγγελος του Charlie Farrah Fawcett πρόκειται να κυκλοφορήσει σαν μια – στιλάτη και υπέροχη – εκδοχή της Barbie. Η θρυλική πλέον πόζα της αγαπημένης ηθοποιού με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό αναβιώνει μέσα από μια κούκλα της Mattel που μοιάζει εκπληκτικά με την Farrah Fawcett. Και φυσικά τα έσοδα από τις πωλήσεις των περιορισμένων κομματιών που θα κυκλοφορήσουν πρόκειται να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος για την Έρευνα για τον Καρκίνο που ίδρυσε η ίδια η Farrah δύο χρόνια πριν πεθάνει, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάζουμε στην Herald Sun τις δηλώσεις της προέδρου του Ιδρύματος Farrah Fawcett και πολύ καλής φίλης της για πολλά χρόνια Alana Stewart. “Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, αποτελεί εξαιρετική τιμή για εκείνην και συνέχεια των προσπαθειών της στην έρευνα για τον καρκίνο” αναφέρει.

Η κα. Stewart θεωρεί πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους θαυμαστές της, αλλά και για εκείνους που παλεύουν ακόμη με τον καρκίνο, να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Η ηθοποιός με τα πλούσια σπαστά ξανθά μαλλιά, είδωλο της δεκαετίας του ’70, έφυγε από τη ζωή το 2009, έχοντας διαγνωσθεί με καρκίνο 3 χρόνια νωρίτερα. Για πολλά χρόνια η Farrah Fawcett δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την εμφάνισή της σε αυτή τη θρυλική πόζα με το μαγιό.

Δεν είχε νομικά το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί το διάσημο εκείνο πόστερ για την καμπάνια ενάντια στον καρκίνο. “Λίγο πριν πεθάνει, κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα πίσω και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό” συμπληρώνει η Stewart.

Η κούκλα είναι ήδη διαθέσιμη στον διαδικτυακό χώρο της εταιρείας και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, αν αναλογιστεί κανείς πως κάποια από τα χρήματα πηγαίνουν για καλό σκοπό. Κοστίζει 24.60 ευρώ.

Read More

And More