Η ενθρόνιση του νέου βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο και τις κόρες του!

Σήμερα ορκίστηκε βασιλιάς της Ισπανίας, ο γιος του Χουάν Κάρλος, πρίγκιπας Φελίπε. Ο νέος βασιλιάς βρέθηκε στην ενθρόνισή του έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια. Και όπως ήταν αναμενόμενο αυτές που ξεχώρισαν ήταν η κομψή σύζυγός του Λετίσια και οι πανέμορφες κόρες τους, πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία.

Οι μικρές μάλιστα, τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας με τα κομψά φορεματάκια τους και το γλυκό τους χαμόγελο. Όσο για την μητέρα του Φελίπε, βασίλισσα Σοφία, έδειχνε να καμαρώνει τον γιο της κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης.

Αλλά και η Λετίσια είναι αυτή που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, χαρίζοντας στους φωτογράφους μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της.

Από τις 11 το πρωί, χιλιάδες κόσμου έχει βγει στους δρόμους της Μαδρίτης για να γιορτάσει την ενθρόνιση του νέου βασιλιά. Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε VI παρέλαβε από τα χέρια του Χουάν Κάρλος την κόκκινη ζώνη που συμβολίζει την αρχηγία των ισπανικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής στην αίθουσα ακροάσεων των ανακτόρων Θαρθουέλα, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στο Ισπανικό Κοινοβούλιο για την ορκωμοσία του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More