Eurovision 2013: Η Φινλανδή νύφη και το λεσβιακό φιλί! Φωτογραφίες και video

Τέταρτη στη σειρά εμφανίστηκε η Φιλανδία με την Krista Siegfrids και το τραγούδι “Marry me” που είναι μια σύνθεση των Krista Siegfrids, Erik Nyholm, Kristofer Karlsson και Jessika Lundström, σε στίχους του Erik Nyholm και θα ερμηνευτεί στα αγγλικά.

Η Krista Siegfrids έχει γεννηθεί το 1985, είναι Φινλανδή τραγουδίστρια και ξεκίνησε την καριέρα της το 2009 σαν μέλος του συγκροτήματος Daisy Jack! Το πρώτο τους single κυκλοφόρησε μόλις τον Οκτώβριο του 2011! Έχει συμμετάσχει στο μιούζικαλ “Play me” (2009-2010) το οποίο ανέβηκε στο Swedish Theatre στο Ελσίνκι, ενώ συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του talent show The Voice της Φινλανδίας (2011-2012) αποχωρώντας όμως στους ημιτελικούς.

H Krista ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη νύφη, πλαισιωμένη από ένα φορτωμένο σκηνικό με πολύχρωμα λαμπάκια και φωτεινές επιγραφές σα να είναι στο Λας Βέγκας.

Στη σκηνή συνοδεύεται από τρεις χορεύτριες ντυμένες αρχικά με μωβ κοστούμια και μάσκες, που στη πορεία του τραγουδιού γίνονται ροζ φορέματα και αυτές παράνυφοι της. Στα φωνητικά δύο κοπέλες ντυμένες με μαύρες φούστες και άσπρα πουκάμισα και κόκκινες ποδιές συμμετέχουν ενεργά στην όλη συμμετοχή.

Αποκορύφωμα το φιλί που δίνει στο στόμα σε μια από τις κοπέλες, θέλοντας να υπερασπιστεί το δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων που δεν επιτρέπεται στη χώρα της.

Δες video από τις πρόβες της:

Read More

And More