Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο έρωτας τους αντέχει στο χρόνο!

“Μέσα από τη σχέση μου αντλώ δύναμη και νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου”, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Thema People η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας ανοιχτά για τον έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

/

Το ζευγάρι κλείνει πάνω από 1,5 χρόνο σχέσης και η χημεία ανάμεσά τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το love story τους ξεκίνησε από μια απλή γνωριμία μέσω κοινών φίλων. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Kivotos” στη Μύκονο εντυπωσιάστηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους και δεν άργησε να έρθει η καθημερινή επικοινωνία τους.

/

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο. Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, αλλά επειδή είναι low profile προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”, έλεγαν στις αρχές άνθρωποι από το περιβάλλον τους. Και πράγματι για κάποιους μήνες, οι δυο τους κράτησαν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το περασμένο καλοκαίρι όμως, το κρυφτούλι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ο γνωστός επιχειρηματίας έπρεπε να βρίσκεται για πολλούς μήνες στη Μύκονο και κοντά του ήταν και η καλή του. “Δεν μπορώ να πηγαίνω στη Μύκονο και να περιμένω να μην με βγάλουν οι φωτογράφοι. Ούτε μπορώ να μείνω μακριά από το νησί και τον σύντροφό μου, που βρίσκεται εκεί”, είχε αποκαλύψει η Αθηνά Οικονομάκου.

/

Και έτσι ξεκίνησαν και οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. Αφού φιλοξενούσαν κάθε τόσο φωτογραφίες τους τα περιοδικά, για ποιο λόγο να κρύβονται; Και η Αθηνά έμοιαζε να χαίρεται πολύ απαθανατίζοντας όμορφες στιγμές από τα ταξίδια με τον καλό της σε προορισμούς του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού. Κάτι που συνεχίζει να κάνει με αμείωτο ενδιαφέρον – αφού της αρέσουν πολύ τα social media!

/

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα, οι δυο τους έκαναν και μια επίσημη βραδινή έξοδο στην πρεμιέρα της ταινίας “Amore mio”, που πρωταγωνιστεί στους κινηματογράφους Odeon. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο σινεμά και τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας…

Read More

And More