Στο δρόμο ο Πέτρος Φυσσούν – Η στεναχώρια τον έστειλε στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες περνά ο Πέτρος Φυσσούν, καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έμενε τον πέταξε στο δρόμο για νοίκια που χρωστούσε. Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγες μέρες έχασε και την αδελφή του, δεν μπόρεσε να αντέξει τη στενοχώρια και λύγισε.
Το σοκ που υπέστη σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, έκανε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και δεκάδων γειτόνων, την ώρα της έξωσης.
Όπως διαβάζουμε στην Espresso, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” για τις πρώτες βοήθειες.
Όλα ξεκίνησαν στις 2 χθες το μεσημέρι, όταν στο σπίτι του Πέτρου Φυσσούν έφθασε η ιδιοκτήτρια με τον σύζυγό της και έναν δικαστικό κλητήρα. Ο γνωστός ηθοποιός της ζήτησε να φύγει, αλλά εκείνη επέμεινε μέχρι που ήρθε η Αστυνομία. Ο Πέτρος Φυσσούν συνελήφθη για απείθεια, αλλά λίγο αργότερα αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις αφέθηκε ελεύθερος.
Ο Γολγοθάς του, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Η ιδιοκτήτρια μπήκε στο σπίτι και τους ζήτησε να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν αμέσως. “Πρόλαβα και έβαλα λίγα ρούχα σε μια βαλίτσα. Έπειτα ο Πέτρος κατέρρευσε και έπρεπε να τον βοηθήσω”, λέει η σύζυγός του Νικολέτα και συμπληρώνει: “Φωνάξαμε ασθενοφόρο και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Ο άντρας μου αντιμετωπίζει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και παθαίνει κρίσεις. Δεν άντεξε…”
Σύμφωνα μάλιστα με την σύζυγο του Πέτρου Φυσσούν, η ιδιοκτήτρια τους φέρθηκε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο για 400 ευρώ που είναι το ενοίκιο που χρωστούσαν.
Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας, αναφέρει πως ο ηθοποιός χρωστούσε τα ενοίκια από τον Φλεβάρη και γι’ αυτό η πελάτισσά του προχώρησε στην έξωση.

Read More

And More