Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας! Ο δράστης είχε κάνει φυλακή για βιασμό

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία του 35χρονου δράστη έρχονται στο φως και δείχνουν, ότι η άτυχη φοιτήτρια, πλήρωσε με τη ζωή της, τα λάθη και τις παραλήψεις τις ελληνικής Δικαιοσύνης. Βλέπετε, ο άνθρωπος που την σκότωσε, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, αλλά παρόλα αυτά, κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας και οδηγήθηκε στις φυλακές για ενάμησι χρόνο! Βγήκε και το περασμένο καλοκαίρι, συνελήφθη και πάλι για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πλήρωσε 3.000€ και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την εμφάνισή του, μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
”Κάτι φαινόταν ότι δεν πήγαινε καλά με αυτόν”
Στέλεχος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης, εξομολογείται στο oladeka.blogspot.com, ότι την ώρα της σύλληψης του 35χρονου, για το υλικό παιδικής πορνογραφίας, κάτι τους έκανε εντύπωση… ”Από τότε φαινόταν ότι με τον τύπο κάτι δεν πάει καλά. Τη νύχτα που τον συλλάβαμε, όση ώρα εμείς προσπαθούσαμε ν΄ανοίξουμε την κλειδωμένη πόρτα, εκείνος έσκισε την τσόχα του καναπέ και προσπάθησε να κρύψει τους σκληρούς δίσκους και τα cd’s.
Τελικά ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και την περασμένη Παρασκευή, βασάνισε και σκότωσε την άτυχη Ανδριάνα Γαρδικιώτη, με κατσαβίδι και μαχαίρι…

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη φοιτήτρια

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν την Κυριακή το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο, που έχασε τη ζωή της άδικα. Η κηδεία της Ανδριάνας Γαρδικιώτη έγινε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν.

Με αναφιλητά και ένα τεράστιο “γιατί” αποχαιρέτησαν την 21χρονη η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της.

Διάβασε το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το χωριό βυθίστηκε σε πένθος από την πρώτη στιγμή που έσκασε σαν βόμβα η είδηση της τραγικής δολοφονίας της. Φυσικά ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αφού κανείς δεν έχει διάθεση να γιορτάσει.


(Φωτό του Δημήτρη Σαξιώτη)

Η Ανδριάνα ήταν το τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε ακόμη δυο αδερφές και έναν αδερφό. Οι γονείς της εργάζονται ως ξενοδοχοϋπάλληλοι. Άνθρωποι χωρίς πολλά λεφτά που παλεύουν καθημερινά για να τα βγάλουν πέρα. Όταν η Ανδριάνα πέρασε στο ΤΕΙ Καστοριάς δεν ήθελε για τον λόγο αυτό να τους επιβαρύνει και έψαξε να βρει μια δουλειά.

Διάβασε περισσότερα για την ζωή της Ανδριάνας

Εργάστηκε ως σερβιτόρα, ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι και τελευταία χόρευε σε clubs. Ήταν ένα κορίτσι έξω καρδιά που ήθελε να ζήσει, λένε οι φίλοι της. Όμως δεν πρόλαβε! Ο άνθρωπος που έλεγε ότι την αγαπούσε της αφαίρεσε την ζωή.

Διάβασε ποιος είναι ο δράστης

Στην πόλη όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια, μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη της στο σημείο της δολοφονίας.

Η κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο

Στην κατάθεση του ο δράστης επικαλείται λόγους ζηλοτυπίας: “Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με αλλους άνδρες.. (..) Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε γι’ αυτό τσακωθήκαμε”

Φρικτά τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκαριστική είναι και η έκθεση του ιατροδικαστή σύμφωνα με την οποία προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση θύτη και θύματος στο αυτοκίνητο του δράστη, ενώ στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με ηλεκτρολογικό κατσαβίδι, πριν δολοφονηθεί με δέκα μαχαιριές στην καρδιά…

Read More

And More