Ελένη Φουρέιρα rocks! Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την σέξι εμφάνισή της στο μαγαζί

Νέα, ταλαντούχα και σέξι! Η Ελένη Φουρέιρα έχει όλο το πακέτο και σε κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό. Αυτό που έκανε και στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο.

Αυτό που θα κάνει και με την εμφάνισή της στα καλλιστεία, που θα παρουσιάσει αποκλειστικά το TLIFE, σε λίγες μέρες. Η Ελένη θα ντύσει μουσικά την λαμπερή βραδιά και θα μας ανεβάσει με τις επιτυχίες και τα χορευτικά της. Στο Αθηνών Αρένα πήραμε μία μικρή γεύση! To ΤLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα και εντυπωσιαστήκαμε με την εμφάνιση της Ελένης -και όχι μόνο εμείς- οπότε ψάξαμε και μάθαμε τα πάντα! Πόσα ρούχα αλλάζει; Τι είναι τα παπούτσια της; Ποιος επιμελήθηκε το make up της; Τα μαλλιά;

Φυσικά, αυτό έγινε με την βοήθεια της καλής της συνεργάτιδας και στυλίστριας, Ίρις Λεονταρίτη. “Φέτος θέλαμε την Ελένη λίγο πιο rock με 70s αναφορές”, μας εξηγεί. “Αν και είχαμε στο μυαλό μας, εδώ και καιρό, μια γενική ιδέα για το πως θέλαμε να εμφανιστεί η Ελένη on stage στο Αρένα κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή συνεχόμενες αλλαγές στα looks ώστε να πετύχουμε το τέλειο! Είχαμε πολλές και ωραίες επιλογές, δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ και τελικά επιλέξαμε νομίζω ότι καλύτερο και το αποτέλεσμα μας χαροποίησε όλους”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE η Ίρις.

Στην εκρηκτική εμφάνισή της συνέβαλε και η αλλαγή στο look στα μαλλιά της την οποία έκανε ο Νικόλας Βιλλιώτης ενώ το χτένισμά της ο Αλέξανδρος Στυλιανός. Το make up της επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Παντελής Τουτουντζής. Να αναφέρουμε ακόμα ότι την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Η Ελένη είναι στην καλύτερή της φάση επαγγελματικά και πιο ώριμη στυλιστικά από ποτέ. Της αρέσουν και τα 4 outfits που δημιουργήσαμε, νιώθει τέλεια μέσα σε αυτά και τα υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάνω στην σκηνή! Για μία ακόμη φορά η συνεργασία μαζί της ήταν άψογη”, μας λέει κλείνοντας η γνωστή στυλίστρια..

Πάμε να δούμε ένα ένα τα outfits της σέξι Ελένης

Ειδικά φραγμένο για την Έλενα παντελόνι με κρύσταλλα Swarovski από τον Vrettos Vrettakos, T-shirt με στάμπα του συγκροτήματος Ramones, βραχιόλια Brahma Crafts και μποτάκια αποκλειστικά για τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα από τον Tsakiris Mallas.

Ειδικά φτιαγμένη για εκείνη χρυσή ολόσωμη φόρμα σε ανδρόγυνο στυλ με δερμάτινες λεπτομέρειες και δερμάτινο γάντι, όλα δια χειρός Δημήτρη Πέτρου.

Μάξι εξώπλατο φόρεμα Balmain και γόβες Christian Louboutin.

Ειδικά φτιαγμένο για την Ελένη κόκκινο βελούδινο σακάκι-φράκο από τον Δημήτρη Πέτρου και δερμάτινες γόβες Christian Louboutin.

Read More

And More