Ε. Φουρέιρα: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι θαυμαστές της! Φωτογραφίες

Οι θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα της ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη! Βρέθηκαν στο καμαρίνι του Αθηνών Αρένα όπου εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο όχι μόνο για να την απολαύσουν να τραγουδάει αλλά και για να της κάνουν ένα δώρο!

Μπορεί ο ανιψιός της Γιώργος να είναι ο πιο φανατικός οπαδός της αλλά υπάρχουν χιλάδες ακόμα που τρελαίνονται για εκείνη! Τα παιδιά του fan club της λοιπόν μπήκαν στο καμαρίνι φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν επάνω τον τίτλο της νέας επιτυχίας της Ελένης.

Το “Πιο έρωτας πεθαίνεις” έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και σε λίγες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το video clip με guest έκπληξη! (Δες εδώ backstage από τα γυρίσματα)

Οι θαυμαστές της λοιπόν θέλησαν να την κάνουν να χαρεί με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, τα συγκεκριμένα μπλουζάκια είναι σχεδιασμένα από την αδερφή της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα!

Η Έλενα αγαπάει πολύ τα παιδιά του fan club και εκείνα της το ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο! Το TLIFE κατάφερε να “τρυπώσει” για λίγο στο καμαρίνι της αγαπημένης τραγουδίστριας για να πάρεις μία γεύση από την έκπληξη…

Read More

And More