Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για τα τρίτα γενέθλια του TLIFE!

Το TLIFE έκλεισε τα 3 χρόνια και φέτος αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με την Ελένη Φουρέιρα. Με χαρά καταφέραμε μέσα στα τελευταία 3 χρόνια να αποκτήσουμε 1.300.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, 120.000 μοναδικούς επισκέπτες τη μέρα και 26.000.000 page views το μήνα! Και όλα αυτά χάρη σε εσάς… τις αναγνώστριες του TLIFE που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για να ενημερωθείτε και να πάρετε συμβουλές μόδας και ομορφιάς!

Φέτος, λοιπόν, γιορτάζουμε τα τρίτα γενέθλια του TLIFE με μια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση της Ελένης Φουρέιρα. Μια star νέας κοπής, παθιασμένη, δυναμική, φρέσκια, ταλαντούχα και ερωτευμένη με τη δουλειά της. Μια δολοφονική γόβα στιλέτο δεκατεσσάρων ή δεκαέξι πόντων που γεμίζει τη σκηνή με την ενέργειά της και το πάθος της. Ένα κορίτσι που πιστεύει κυρίως στο “ναι” και στην ειλικρίνεια. Ένα χαμόγελο που πιστεύει πως αν δουλέψεις σκληρά, η ζωή θα υποταχθεί στα θέλω σου… αρκεί να μην κάνεις “τσαπατσουλιές” και να δίνεις το 100% σου.

“Χρόνια Πολλά! Εύχομαι το TLIFE να συνεχίσει να έχει την επιτυχία που τόσα χρόνια έχει κι ακόμα μεγαλύτερη. Να συνεχίσει να χαρίζει στις γυναίκες όμορφες στιγμές, γιατί είναι σημαντικό να δίνεις απλόχερα συμβουλές ομορφιάς και μόδας”, μας εύχεται η Ελένη!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ TLIFE

Read More

And More