Ελένη Φουρέιρα: Είναι δύσκολο να βρεθεί δίπλα μου ένας άντρας!

Το πιο “καυτό” κορίτσι της ποπ μουσικής μιλά για όλα στο περιοδικό Glam λίγες μέρες μετά αφού έχει κερδίσει δύο βραβεία στα φετινά MAD VMA.

Δύο βραβεία στα φετινά Mad Video Music Awards (καλύτερο Pop Video Clip & Sexy Video Clip της χρονιάς). Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος πήρα δύο βραβεία., πόσω μάλλον του καλύτερου Ποπ Βιντεοκλίπ που είναι σημαντικό για μένα ως Ποπ τραγουδίστρια. Ευχαριστώ πολύ το Mad που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Το να βραβεύομαι είναι πολύ σημαντικό για μένα. Χάρηκα πάρα πολύ για τα βραβεία, αλλά και για το φετινό μου performance στη σκηνή. Άλλαξα και τ μαλλιά μου, που βοήθησε όλο το concept. Θέλω να ευχαριστήσω και τον μάνατζερ μου Γιώργο Αρσενάκο, τον Απόλλωνα Θεοχάρη και την υπόλοιπη ομάδα μου γι’ αυτή την εξαιρετική εμπειρία.

Το καινούριο CD σου λέγεται “Τι πονηρό μου ζητάς”. Εσύ ζητάς πράγματα;

Είμαι πολύ στο “δίνω” εγώ, έχω ένα θέμα. Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Σε μια σχέση μου, όταν δίνω εγώ, είμαι πολύ ερωτευμένη, ικανοποιούμαι πιο πολύ.

Αυτό κάποια στιγμή δεν τελειώνει;

Κοίταξε, κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και κάτι. Εντάξει, δεν μπορώ να δίνω μόνο εγώ. Αλλά νομίζω όταν είμαι ερωτευμένη, ικανοποιούμαι πιο πολύ.

Είσαι σε φάση να δώσεις;

Αυτή τη στιγμή όχι και τόσο (γέλια). Δεν έχω πρόβλημα να δώσω. Απλά είμαι τόσο επικεντρωμένη στη δουλειά μου , που μια σχέση δεν θα με βοηθούσε.

Δηλαδή, λες πως αυτό τον καιρό δεν έχεις σχέση. Σωστά;

Αυτό τον καιρό δεν θέλω να σου πω αν έχω σχέση ή όχι. Θέλω να σου πω ότι μου παίρνει πολύ χρόνο η δουλειά μου. Αυτό…

Εγώ, πάντως, από την προηγούμενη συνάντησή μας σε θυμάμαι “καπαρωμένη”…

Έχει περάσει από τότε καιρός. ‘Έχει περάσει καιρός… (γέλια). Είμαι γεννημένη το “87. Είμαι μικρή ακόμη. Άρα, καταλαβαίνεις ότι στα 25 μου είναι λίγο δώρον άδωρον να σου πω αν έχω ή δεν έχω σχέση, από τη στιγμή που δεν είμαι και σε μια ηλικία, σε μια φάση, να κάνω κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι κι ωραίο να ακούει συνέχει ο κόσμος αν είμαι ή δεν είμαι σε σχέση. Εντάξει, όταν θα ‘ναι κάτι πολύ σοβαρό και πολύ σημαντικό, θα το επισημοποιήσω.

Παρορμητική είσαι γενικά; Κάνεις πράγματα έτσι, επειδή απλά σου ήρθαν; Επειδή τα γουστάρεις;

Πάντα ήμουν παρορμητική, πάντα! Είμαι πολύ παρορμητική, πολύ! Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλό αυτό.

Σ’ αυτά τα δύο χρόνια έντονης δημοσιότητας τι έχει αλλάξει στη ζωή σου; Εσύ έχεις αλλάξει;

Τίποτα… Ίσως λίγο το οικονομικό μου είναι καλύτερο… Δεν έχει αλλάξει κάτι σε μένα. Είμαι η ίδια που με ξέρουν όλοι και οι φίλοι μου που με βλέπουν λένε “α, δεν έχεις αλλάξει καθόλου”. Ίσως είμαι πιο πειθαρχημένη πλέον και ίσως το μυαλό μου είναι πιο… τετράγωνο. Δηλαδή, σκέφτομαι, δεν κουράζω το κεφάλι μου με πράγματα χαζά κι αδιάφορα.

Δεν έχεις κρύψει ότι ότι μεγάλωσες σε μια φτωχική οικογένεια. Τώρα που το επίπεδο ζωής σου έχει βελτιωθεί, φοβάσαι μήπως επιστρέψεις σε εκείνη την εποχή;

Εννοείται! Όμως, δεν με τρομάζει αυτό, αυτή είναι η διαφορά. Επειδή έχω ζήσει και χειρότερα και από τα πολύ δύσκολα πάλεψα μόνη μου για να φτάσω εδώ, αν για κάποιους είμαι καλά, έχω να πω στον κόσμο ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλουμε. Ο φόβος υπάρχει πάντα. Αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλες δουλειές, θα τις ξαναέκανα. Έχω το μυαλό στο κεφάλι μου και είμαι έτοιμη για όλα. Δεν επαναπαύομαι ούτε νιώθω ότι ζω και κάτι το ιδιαίτερο. Δουλεύω! Αυτή είναι η δουλειά μου… Αν είναι η δουλειά μου είναι lifestyle, αν για κάποιους είναι πολυτέλεια. Δεν θα ‘λεγα ότι είναι πολυτέλεια. Θα ‘λεγα πως η δουλειά μου είναι όλη μου η ζωή. Γι’ αυτό και την κάνω πιο ευχάριστα από κάποιους που ίσως κάνουν μια δουλειά που δεν τους αρέσει. Όμως, και η δική μου είναι πολύ δύσκολη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μην υπάρχει.

Όσο περνάει ο καιρός και γνωρίζεις περισσότερη επιτυχία, αυτό δεν θα ‘ναι μεγαλύτερο πρόβλημα;

Σίγουρα θα είναι.

Δηλαδή δεν θα ‘χεις κανέναν άντρα στο πλευρό σου; (γέλια)

Προσπαθώ στο σύντροφό μου να δείχνω ότι η δουλειά μου δεν σημαίνει τίποτα μπροστά σ’ αυτό που έχουμε. Δηλαδή, άλλο τι έχουμε εμείς και άλλο η δουλειά μου. Και σίγουρα αυτός που θα ‘ρθει, δίπλα μου θα ξέρει κιόλας ποια είμαι και τι κάνω, άρα…

Γι’ αυτόν που θα σ’ έκανε να νιώθεις γεμάτη θ’ άφηνες την καριέρα σου;

Όχι, δεν θα άφηνα την καριέρα μου. Δεν θ’ άφηνα τη δουλειά μου γιατί είναι αυτό που αγαπάω. Γιατί ν’ αφήσω κάτι που αγαπάω για κάτι που… αγαπάω; Δεν μπορώ αυτά που αγαπάω να τα έχω και τα δύο;

Διάβασε περισσότερα στο Glam που κυκλοφορεί

Read More

And More