Καλοκαιρινό πάρτι με άρωμα Hollywood! Οι διάσημοι που διασκέδασαν με την ηθοποιό Stana Katic!

Η FOX International Channels Greece διοργάνωσε με επιτυχία, μεγάλο press junket, με αφορμή την επίσκεψη της Stana Katic, διάσημης πρωταγωνίστριας της σειράς «Castle» που προβάλλεται στο κανάλι FOX Life.

Δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν τις μέρες αυτές σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα συγκρότημα , προκειμένου να συναντήσουν από κοντά τη μεγάλη star. Η Stana Katic πάντα χαμογελαστή και με εξαιρετική διάθεση, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων, πραγματοποιώντας προσωπικές συνεντεύξεις on camera και εκτός κάμερας, καθώς και ομαδικές συνεντεύξεις μαζί τους.

H ημέρα που την συνατήσαμε και μίλησε στο Tlife

Ως αποκορύφωμα, το FOX Life διοργάνωσε ένα hot summer party με VIP guest την ηθοποιό Stana Katic, φιλοξενώντας δημοσιογράφους, bloggers, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, διασημότητες από το χώρο της τηλεόρασης, της μόδας και του αθλητισμού καθώς επίσης fans του FOX Life και της σειράς «Castle». Το αστραφτερό party του καναλιού, κινήθηκε σε ηλεκτρονικούς pop και χορευτικούς ρυθμούς με τη live εμφάνιση του group Liebe. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, δεν σταμάτησε να χορεύει! Δες βίντεο στο Instagram του @tlifegr

Η επίσκεψη της Stana Katic στην χώρα μας, ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση της ηθοποιού σε σημαντικά ιστορικά μνημεία της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η αρχαία αγορά και το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το φινάλε του 6ου κύκλου της σειράς «Castle» θα προβληθεί στο FOX Life την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 21:50. O νέος κύκλος, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινάνε τέλη Ιουλίου στο Los Angeles, θα προβληθεί στο FOX Life τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δες φωτογραφίες από το πάρτυ

Η Stana ποζάρει με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Ελεονώρα Μελέτη

Τα κορίτσια του ΦΜ LIVE, Νιόβη Tσόγια και Τζένη Μελιτά

Read More

And More