Αποφασισμένος να σκοτώσει; Προσπάθησε να γυρίσει το μαχαίρι στην καρδιά του Π. Φύσσα ο 45χρονος δράστης

Τυχαία βρέθηκα στην περιοχή, υποστηρίζει τώρα ο δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Μάλιστα είπε ότι ήταν σε άμυνα. Η σύζυγός του, η οποία δήλωσε επίσης οπαδός της Χρυσής Αυγής, είχε υποστηρίξει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς της ζήτησε να εξαφανίσει ότι μπορούσε να τον ενοχοποιήσει και να προδώσει την κομματική του ταυτότητα.

Είπε ότι επσικεπτόταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα αλλά δεν ήταν μέλος της.

Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία. Τελευταία, εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Παναγιώτης Παπανικολάου, Επιμελητής Νευροχειρουργικής Νοσοκομείου Νίκαιας

σύμφωνα με αυτά που μας ειπαν οι συνάδελφοι που εξέτασαν το θύμα, ο 34χρονος ήρθε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό, ήδη νεκρός δηλαδή, χωρίς καρδιακή λειτουργία. Εγιναν επίμονες προσπάθειες ανάνηψης οι οποίες δυστυχώς δεν απέδωσαν. Μια υπόθεση από τα χαρακτηριστικά του τραύματος είναι οτι ο δράστης επιχείρησε να στρίψει το μαχαίρι στην καρδιά του θύματος. Αυτό όμως θα το επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική έκθεση επίσημα.
Η απλή μαχαιριά κάνει μια μικρή πύλη εισόδου. Αν δεν είναι μικρή και δεν ειναι ευθεία και έχει ανώμαλο σχήμα σημαίνει προσπάθεια στριψίματος του μαχαιριού.

Άκου τι είπε στο NewsIT ο Επιμελητής Νευροχειρουργικής Νοσοκομείου Νίκαιας

Read More

And More