Διάσημες παρουσίες σε φιλανθρωπικό Gala! Δες φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό μουσικό δείπνο γεμάτο λάμψη και προσφορά διοργανώθηκε στον υπέροχο χώρο του Dreams στην Γλυφάδα από τον κ. Δημήτρη Μηλιόρδο, Διευθυντή Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε συνεργασία με το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και τον Δήμο Γλυφάδας.
Στο φιλανθρωπικό αυτό gala dinner, τιμήθηκε για το έργο και την κοινωνική της προσφορά της η κα Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», που έχει σαν σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της Μαύρης Ηπείρου. Ήδη, έχει συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δόθηκε την βραδιά αυτή για την αποπεράτωση νοσοκομείου στην πόλη Odienne της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται 300 παιδιά που έχουν προσβληθεί από Aids και από την νόσο Burulli, ένα είδος μεταλλαγμένης λέπρας που απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και η μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός.
Το μουσικό αυτό δείπνο συνοδεύτηκε από τις μελωδίες που ερμήνευσε με την αισθαντική φωνή της υπό την συνοδεία πιάνου η Δέσποινα Ολυμπίου, ενώ την βραδιά παρουσίασε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν άφθονα ποτά δίπλα στην θάλασσα και ένα πλούσιο menu.
Με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά αυτή, άνθρωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο. Από τους πρώτους που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, ήταν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Κόκκορης Κωνσταντίνος, ο οποίος και τιμήθηκε για την υποστήριξη της εκδήλωσης από τον Δήμο Γλυφάδας, εκπρόσωποι της διοίκησης της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ» και της «ΟΠΑΠ ΑΕ», εκδότες και δημοσιογράφοι του περιοδικού και ημερήσιου τύπου, ο Αντώνης Βλοντάκης με την σύζυγο του Κορίνα Στεργιάδου, η Ζέτα Δούκα, ο Μέμος Μπεγνής, ο Μάριος Αθανασίου, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Αλέξανδρος Συμηριώτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής κος Αντώνης Στελιάτος, ο τ. Δήμαρχος Μαραθώνος κος Σπύρος Ζαγάρης και πολλοί άλλοι.

Read More

And More