Γκαλένα Βελίκοβα: Μιλά στο TLIFE για τη γέννηση της 2ης κόρης της – “Νιώθω συγκίνηση”!

“Συγκίνηση, τύχη και πλήρη ευτυχία νιώθουμε μετά τον ερχομό της μικρής”, αποκάλυψε στο TLIFE η Γκαλένα Βελίκοβα λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της. (δες εδώ την πρώτη φωτογραφία)
Η γνωστή χορογράφος και κριτής του Dancing with the stars υποδέχτηκε την Παρασκευή το δεύτερο μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κώστα Χαϊνά. Το μωρό γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, ζυγίζει 3 κιλά και έχει ύψος περίπου 50 cm!

“Ήταν όλα πολύ ξεχωριστά. Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη γέννηση της μπέμπας. Το μωρό μας γεννήθηκε την Παρασκευή με φυσιολογικό τοκετό και σε λίγο θα βγούμε από το μαιευτήριο”, συνέχισε η Γκαλένα.
Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη, την 1,5 χρόνου Κασσιανή που περίμενε και εκείνη την αδελφούλα της. “Δεν ξέρω αν η μικρή έχει καταλάβει καλά καλά ότι θα έχει αδελφούλα. Είναι μικρούλα ακόμη, αλλά έχει δει που ετοιμάσαμε το κρεβατάκι για το μωρό στο σπίτι. Της έχουμε πει πως θα έρθει ένα μωράκι που θα την αγαπά πολύ”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Ελπίζω να την δεχτεί καλά και να τα βρουν γρήγορα”.

Η διάσημη χορογράφος γέννησε την πρώτη κόρη της στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013, λίγο πριν ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος του Dancing, ενώ η δεύτερη μπέμπα της ήρθε στον κόσμο στις 27 Μάρτη του 2015! Και μάλλον, η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι τυχερή για εκείνη…

Read More

And More