Όλα έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο William- Kate!

Η αντίστροφή μέτρηση για το γάμο του αιώνα έχει ξεκινήσει και ο πρίγκιπας William με την αγαπημένη του Κate Middleton περιμένουν τη μεγάλη στιγμή.

Ο πυρετός των προετοιμασιών συνεχίζεται στο παλάτι, καθώς ο γάμος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της δεκαετίας και οι προετοιμασίες του έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε και η πρώτη επίσημη πρόβα με τη βασιλική φρουρά να κάνει παρέλαση, όπως ακριβώς θα γίνει τη μέρα του γάμου.

Παράλληλα, οι εργασίες στο Westminster Abbey, όπου θα γίνει η τελετή συνεχίζονται, ενώ, μετά από επιθυμία της Kate, έχει θα δημιουργηθεί ολόκληρο “δάσος” στο εσωτερικό του ναού. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα, έχει παραγγείλει πάνω από 4 τόνους φυτών, ανάμεσά στα οποία είναι και 8 ψηλά δέντρα που θα διακοσμήσουν το χώρο.

(ΦΩΤΟ reuters) Tα φυτά μεταφέρονται στο χώρο της τελετής


(ΦΩΤΟ reuters) Στο εσωτερικό του Westminster Abbey.

Τη γαμήλια τελετή θα παρακολουθήσουν περίπου 1.900 άτομα, ενώ, η δεξίωση θα φιλοξενήσει 300 εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς που θα βρεθούν στην τελετή είναι μέλη των βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών, ο David και η Victoria Beckham, φίλοι, συγγενείς και πρώην σύντροφοι του ζευγαριού.
Την ίδια στιγμή, πάνω από 500.000 επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν από κοντά τη βασιλική πομπή, ενώ, 2 δισ. τηλεθεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο εκτιμάται ότι θα παρακολουθήσουν τον γάμο από την τηλεόραση, εκ των οποίων μισό δισ. μέσω live streaming στο Διαδίκτυο.

Το TLIFE θα σχολιάζει live όλο το παρασκήνιο του γάμου, την άφιξη των καλεσμένων, το βασιλικό γάμο και όλα όσα θα συμβούν στη βρετανική πρωτεύουσα την Πρασκευή το πρωί. Από τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει η μετάδοση του γάμου της χρονιάς.

Όσο για το πρόγραμμα του βασιλικού γάμου, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αναμένεται να ακολουθηθεί κατά γράμμα από τους παρευρισκόμενους στην τελετή.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα για το βασιλικό γάμο:
08:15π.μ. Ώρα Λονδίνου (10:15 ώρα Ελλάδος)
Η πλειοψηφία των 1.900 καλεσμένων να φθάσουν στη Βόρεια Πύλη του Westminster Abbey.
09:50π.μ (11:50)
Αρχηγοί κρατών, πρόεδροι και πρωθυπουργοί, εκλεκτοί καλεσμένοι και άνθρωποι από το Διπλωματικό Σώμα θα πάρουν τις θέσεις τους στο Abbey.
10:10π.μ (12:10)
Ο πρίγκιπας William και ο κουμπάρος του πρίγκιπας Harry θα φύγουν από Clarence House με μια Bentley για τοWestminster Abbey, όπου θα φθάσουν πέντε λεπτά αργότερα. Ο δρόμος που θα ακολουθήσουν από το Buckingham Palace μέχρι το χώρο της τελετής περνά από τα: The Mall, Horse Guards Road, Horse Guards Parade, Horse Guards Arch, Whitehall, Parliament Square και Broad Sanctuary.
10:20π.μ. (12:20)
Μέλη των ξένων βασιλικών οικογενειών φθάνουν στο Abbey από το παλάτι του Buckingham.
10:20π.μ. (12:20)
Η μητέρα της Kate, Carole Middleton και ο αδελφός της James Middleton ξεκινούν από το Goring Hotel για το Abbey, όπου θα φθάσουν στις 10:27.
10:25π.μ. (12:25)
Ξεκινούν να έρχονται τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
10:40π.μ. (12:40)
Θα φθάσουν στην αίθουσα: The Duke of York, Princess Beatrice, Princess Eugenie, The Earl and Countess of Wessex, The Princess Royal and Vice Admiral Timothy Laurence.
10:42π.μ. (12:42)
Στο Abbey oι Prince of Wales και Duchess of Cornwall.
10:45π.μ. (12:45)
Θα φθάσει η βασίλισσα και ο Δούκας του Ενδιβούργου
10:55π.μ (12:55)
Έρχονται οι παράνυμφες, με επικεφαλής την Pipa Middleton.
10:51π. μ. (12:51)
Η νύφη και ο πατέρας της Michael Middleton φεύγουν από το Goring Hotel για το Westminster Abbey με μια Rolls Royce.
11:00π.μ. (13:00)
Ξεκινά ο γάμος της δεκαετίας. Την τελετή θα προβάλλουν γιγαντοοθόνες στο Hyde Park και την Trafalgar Square. H τελετή θα ξεκινήσει με τον Επίσκοπο του Λονδίνου να δίνει την ευλογία του στο ζευγάρι. Ο William θα περάσει τη βέρα στο χέρι της Kate, ενώ ο ίδιος δεν θα φορέσει βέρα.
12:00π.μ. (14:00)
Ολοκληρώνεται η τελετή και το ζευγάρι θα φύγει για το Μπάκιγχαμ με μια από τις δυο παραμυθένιες άμαξες: την ανοιχτή (αν κάνει καλό καιρό) και την κλειστή (αν βρέχει).
12:15 π.μ.-12:30π.μ. (14:15-14:30)
Οι νεόνυμφοι φθάνουν στο Buckingham και ποζάρουν για τις γαμήλιες φωτογραφίες.
1:25μ.μ. (15:25)
Η βασίλισσα και το ζευγάρι βγαίνουν στο μπαλκόνι για τον πρώτο τους χαιρετισμό στο πλήθος και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους δημόσιο φιλί.
1:30μ.μ. (15:30)
Εναέρια επίδειξη της Βασιλικής Αεροπορίας προ τιμήν του ζευγαριού.
1:35μ.μ. (15:35)
Δεξίωση της βασίλισσας για 600 καλεσμένους με σαμπάνια και καναπεδάκια και κοπή της τούρτας.
7:30μ.μ. (21:30)
Επίσημη γαμήλια δεξίωση για 300 καλεσμένους.

Read More

And More