LIVE στο TLIFE! Ο βασιλικός γάμος και το περιβόητο φιλί του William στην Catherine!

Σήμερα έγινε η λαμπερή τελετή για το γάμο του αιώνα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη βρετανική πρωτεύουσα. Η Kate Middleton και ο William ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια βασιλική τελετή που άφησε εποχή. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο αδελφός του πρίγκιπα William, o Harry.

To ΤLIFE καλύπτει online το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Με δυο λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο πρίγκιπας William με τον αδελφό του Harry από το Clarence House και έφθασαν στο Abbey. Η νύφη έφθασε στην ώρα της και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Μετά το γάμο το ζευγάρι όδηγήθηκε στο παλάτι, όπου τους περίμενει το βρετανικό πλήθος. Λίγο πριν τις 15:30 ώρα Ελλάδος, όλη η βασιλική οικογένεια βγήκε στο μπαλκόνι. Εκεί ο William έδωσε το πρώτο του επίσημο φιλί.

Μέσα από την ειδική σελίδα του TLIFE μπορείς να δεις ζωντανά την άφιξη των καλεσμένων, την πομπή μέχρι το Abbey, την είσοδο της νύφης και το λαμπερό γάμο. Στο πάνω μέρος της σελίδας δεξιά και αριστερά μπορείς να βλέπεις livestreaming ό,τι συμβαίνει στη βρετανική πρωτεύουσα. Ενώ, στο κάτω μέρος της σελίδας στα αριστερά μπες και μάθε την ώρα που συμβαίνουν τα πάντα και όλο το παρασκήνιο για το γάμο του αίωνα, καθώς και φωτογραφίες. Τέλος, στα δεξιά μπoρείς να μπεις στο live chat και να σχολιάζεις καθ’ όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής…
Από το πρωί γίνεται το αδιαχώρητο καθώς είναι χιλιάδες οι επισκέπτες που έχουν έρθει από διάφορα μέρη του κόσμου για να δουν από κοντά το ζευγάρι, αλλά μόνο 1.900 θα καταφέρουν να βρεθούν στην τελετή και 300 εκλεκτοί καλεσμένοι θα παραστούν στη γαμήλια δεξίωση.

H Kate βρισκόταν από χθες στο Goring Hotel μαζί με την οικογένειά της, όπου και θα ετοιμαστεί για την τελετή, ενώ, ο πρίγκιπας θα φύγει για το Westminster Abbey.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, τόσο στους δρόμους όσο και στο αεροδρόμιο, ενώ, από το πρωί η ειδική φρουρά ελέγχει εξονυχιστικά όλο το χώρο γύρω από το Westminster Abbey, αφού πάνω από 500.000 επισκέπτες έχουν κατακλύσουν τους δρόμους του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν από κοντά τη βασιλική πομπή. Ακόμη, 2 δισ. τηλεθεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν τον γάμο από την τηλεόραση ή το διαδίκτυο. Και γι’ αυτό το λόγο τα ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν στείλει πλήθος ανταποκριτών…
Παρακολούθησε ζωντανά το μεγάλο γεγονός στην LIVE μετάδοση του Τlife! Παρασκήνιο, όσα δεν είδαν οι κάμερες, φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του αιώνα!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ KAI ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TLIFE KANE ΚΛΙΚ ΣΤΟ BANNER

Read More

And More