Ν. Κοτοβός – Α. Βιγκόπουλος: Δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου τους

Τελικά φαίνεται πως πήραν την μεγάλη απόφαση και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο λόγος για την Νικόλ Κοτοβός και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο. Το γνωστό ζευγάρι που είχε αρχικά σκεφτεί να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο, ακύρωσε το γάμο του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τώρα οι δυο τους είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Οι δύο επιχειρηματίες, που απασχόλησαν τα media με την προσωπική τους ζωή μέσα από τις σχέσεις τους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την με την Δήμητρα Ματσούκα αντίστοιχα φαίνεται πως ρύθμισαν όλες τις εκκρεμότητες τους και είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.
Όπως φαίνεται το διάστημα που πέρασε τους έδεσε ακόμα πιο πολύ και οι ίδιοι δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία».
«Ο Βιγκόπουλος Αχιλλέας, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Νικολάου και της Αναστασίας, το γένος Τζιρατούδη, και η Νικόλ Κοτοβού, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, το γένος Τσουνάκη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αθήνα», γράφει η αγγελία.
Η ώρα η καλή!

Read More

And More