Κάρολος Ιωσήφ Φρανσές – Άννα Μαρία Αθανασοπούλου: Πλούσιος γάμος μετά την πτώχευση

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 27χρονος γιος του Mr Ridenco Μωρίς Ρίτσι Φρανσές, Κάρολος – Ιωσήφ, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του και γόνο γνωστής αθηναϊκής οικογένειας, Άννα Μαρία Αθανασοπούλου στην Μύκονο.

Παρόντες στον κυκλαδίτικο αυτό γάμο ήταν, σύμφωνα με την Real life, 50 συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού, όμως στο πάρτι που ακολούθησε στο κοσμοπολίτικο beach bar Nammos της Ψαρρούς, έδωσαν το παρών 150 άτομα.

Ο γάμος του γιου του αποτέλεσε σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός για τον Μωρές Ρίτσι Φρανσές, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καλείται να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα της Ridenco, εταιρείας που μέχρι πρότινος αντιπροσώπευε τρεις από τις πιο δημοφιλείς φίρμες στον χώρο υπόδησης και ένδυσης: την Timberland, την Nautica και την La Martina.

Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο, δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πραγματοποίηση μιας λαμπρής τελετής στη βίλα των Φράνσες στο νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι δεν έκανε ξεχωριστό μπάτσελορ πάρτι κι έτσι πέρασε μαζί την βραδιά πριν την τελετή. Είχε κλείσει αποκλειστικά για τους φίλους και τους συγγενείς που θα έδιναν το παρών στον γάμο το “Interni” του Νίκου Βαρβέρη, στα Ματογιάννια. Εκεί βρέθηκαν γύρω στις 12 το βράδυ και απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ στην αυλή του club, συνοδεύοντάς τα με το φημισμένο finger food του γνωστού χώρου διασκέδασης.

Οι νεόνυμφοι την Κυριακοί επέστρεψαν αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο θα έχει εξωτικό προορισμό στον Ινδικό Ωκεανό, θα γίνει τον Αύγουστο.

Read More

And More