Λάκης Γαβαλάς – Βασίλης Ζούλιας: Στον ονειρεμένο γάμο της της συνεργάτιδας του “MΙΛΑ” στην Πάτμο! Φωτογραφίες

Έναν γάμο όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε έκανε χθες στην επιβλητική Πάτμο, η συνεργάτις της εκπομπής της Τατιάνας Ευγενία Πουλοπούλου. Η Ευγενία φορώντας το νυφικό των ονείρων της, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη από τον αγαπημένο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, έδωσε όρκους πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της Θωμά Υψηλάντη.

Κοντά στο ζευγάρι, την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, εκτός από τους συγγενείς τους ήταν και οι αγαπημένοι φίλοι , αρκετοί και από τον χώρο της μόδας, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Γιάννης Λάσκος, ο Περικλής Κονδυλάτος , ο Ευάγγελος Μιχέλης και άλλοι.

Η νύφη τρισευτυχισμένη και κούκλα στο νυφικό της, αν και όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας στο προφίλ του στο facebook, λιποθύμισε λίγο πριν το χορό του Ησαϊα, από τη συγκίνηση και τη ζέστη!

” Ενας γαμος..μια λιποθυμια..και ο Λακης Γαβαλας…Χρονια ειχα να χαρω τοσο με την αγαπη ενος καλοκαιριου που δεν τελειωσε τον σεπτεμβρη…αλλα τρια χρονια μετα κατεληξε σε γαμο στην Πατμο…αυτα για οσους δεν πιστευουν στους ερωτες του καλοκαιριου..η νυφη Poulopoulou Eugenia δεν αντεξε την συγκινηση..και πολυ κομψα λιποθυμισε μεσα στο νυφικο των ονειρων της που ειχα σχεδιασει ειδικα για εκεινη..και φτανουμε στην εκπληξη της βραδιαςτον αεικινητο και μοναδικο Lakis Gavalas που με το πηγαιο χιουμορ του και την αεναη ενεργεια του μας κρατησε στο ποδι μεχρι το πρωι…τον θαυμαζω και εμπνεομαι απο αυτον τον ανθρωπο που επεσε και σηκωθηκε….δειχνοντας σε ολους τον σωστο τροπο να αντιμετωπιζεις τα πανω κατω και πλαγιως…της ζωης…ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ !!!Thomas Ypsilantis”


Ο Λάκης σε τρελά κέφια…


Η νύφη, ο γαμπρός και ο …Λάκης!

Βασίλης Ζούλιας Δημήτρης Λάσκος

Read More

And More