Το κορίτσι του καιρού του Star παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! Φωτογραφίες

Η νεαρή παρουσιάστρια Χριστίνα Παύλου και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μπέκιος, αντάλλαξαν το Σάββατο το βράδυ, όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, όπου και ακολούθησε το γαμήλιο πάρτυ για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Η νύφη έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της! Τη μέρα που θα παντρευτεί το πρίγκιπά της όπως δηλώνει η ίδια! Λίγες ώρες πριν το γάμο της ξέκλεψε λίγο χρόνο και μίλησε στο TLIFE για το γάμο της!

Η πρόταση γάμου πάντως έγινε στη Ρώμη όπως μας αποκάλυψε η νύφη: “Η πρόταση γάμου έγινε στη Ρώμη, μπροστά στην Fontana di Trevi! Καταλαβαίνεις πόσο συγκινητικό ήταν αυτό. Τι πιο ιδανικό από το να είναι απέναντί σου ο άνθρωπος σου; Μπορείς να αρνηθείς; Δεν νομίζω!”

Η όμορφη Χριστίνα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες μπήκε με άλλο νυφικό στο Island και μετά το γάμο βγήκε με άλλο, ενώ αντικατέστησε το πέπλο της, με ένα λευκό λουλούδι. Και τα δυο πάντως, ήταν υπέροχα!

Δες φωτογραφίες:

Πρώτος έφθασε ο γαμπρός με τον κουμπάρο Νάσο Γουμενίδη

Και αργότερα η νύφη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της

Ίλια Ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη

Γιώργος Τσαλίκης και Δώρα

Σάσα Σταμάτη

Το TLIFE, τους εύχεται να ζήσουν και καλούς απογόνους!

Read More

And More