Μ. Γαστεράτου: Η “αμαζόνα” που περιμένει έναν μεγάλο έρωτα!

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να είχε βγει Μις Ελλάς 2010, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις σαν την “αμαζόνα” του “ομορφάντρα”. Η Μαντώ που πρωταγωνιστεί στην γνωστή διαφήμιση μίλησε στη “Real life”, για την απήχηση της διαφήμισης, τον έρωτα και τα επομένα σχέδια της.

H πρώην Μις Ελλάς μιλώντας για τη διαφήμιση ανέφερε: “Ήξερα πως θα συζητηθεί η διαφήμιση αλλά δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη απήχηση, χάρηκα πολύ με την αποδοχή του κόσμου”

Έχει δεχτεί άλλες προτάσεις;
“Εχω δεχτεί καινούριες προτάσεις, υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά , αλλά ακόμα βρίσκομαι σε συζητήσεις”.

Η Μαντώ μένει με τους γονείς της και για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί το σκούτερ της πως όπως λέει και η ίδια την βολεύει πολύ.

Η “αμαζόνα” εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο αλλά περιμένει ένα μεγάλο έρωτα:
“Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου κι αυτό είναι καθαρά δική μου επιλογή. Λείπω μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό και μάλλον θα με πήγαινε πίσω στη δουλειά. Αν είχα μακροχρόνια σχέση, θα ήταν διαφορετικά θα υπήρχε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Πάντως, περιμένω έναν μεγάλο έρωτα για να μπορέσω να βρω τις ισορροπίες μου”, δήλωσε.

Η Μαντώ σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και θεωρίας των επιστημόνων. Η ίδια όμως αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος: “Με ενδιαφέρει πολύ το ρεπορτάζ και ίσως αργότερα η παρουσίαση.”

Read More

And More