Ο Γαβαλάς ξεσπά: Όταν μπήκα φυλακή είχα 100 ευρώ και αυτά μου τα έδωσε ένα παιδί που είναι πορτιέρης!

Mέσα από τη φυλακή ξέσπασε ο γνωστός επιχειρηματίας μετά κια πό την τελευταία του φυλάκιση. Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Πρώτο Θέμα και δηλώνει… απένταρος!

«Είμαι δράμα. Ψάχνω να βρω δουλειά. Αυτό να τους πείτε. Ενημερώστε όλους που με μισούν ότι δεν έχω τίποτα. Θέλουν να πάνε αύριο να γκρεμίσουν το σπίτι μου; Να πάνε! Είμαι άντρας με balls και το αποδεικνύω»

Και συνέχισε: «Η Ελλάδα έχει μεγάλο πρόβλημα και με το να πάω εγώ φυλακή δεν σώζεται. Πλέον, όσες φορές έχω πάει σε showroom έχω μπει και στο κρατητήριο. Κανείς, μα κανείς δεν με βοήθησε. Ακόμη και στη φυλακή κανείς δεν μου έστειλε τίποτα. Όταν μπήκα φυλακή είχα 100 ευρώ και αυτά μου τα έδωσε ένα παιδί που είναι πορτιέρης»

Στην ερώτηση πως είναι τώρα οικονομικά, απαντά «Δεν έχω μια. Ζητάω μια δουλειά. Και αν λοιπόν ζητάω δουλειά και δεν με αφήνουν με το μέσα – έξω στη φυλακή να δουλέψω, από πού θα πάρουν τα χρωστούμενα»;

Τον τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί να μπει για καιρό στη φυλακή: «Βεβαίως και με τρομάζει. Έχω κάνει όμως φυλακή. Είμαι στα χέρια του νόμου. Ας με κάνει ό,τι θέλει. Σε ό,τι αφορά την περιουσία μου το ξαναλέω, πάρτε τα όλα και κάψτε τα. Κάψτε τα όλα. Δώστε τα στο κράτος»

Read More

And More