Fifi Geldof, η αδελφή της Peaches:”Πάσχω από κλινική κατάθλιψη από τα 11 μου!”

Τρομακτικές αποκαλύψεις όσο και επώδυνες για την ίδια έκανε η μεγάλη κόρη της Paula Yates και του Sir Bob Geldof λίγο καιρό μετά το θάνατο της μικρότερης αδελφής της Peaches από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Fifi Geldof, 31 ετών σήμερα, αποκάλυψε ότι από τα 11 της, οπότε και χώρισαν με δραματικό τρόπο οι διάσημοι γονείς της, διαγνώστηκε με σοβαρότατη κατάθλιψη για την οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ στον πατέρα της αλλά και ούτε δημόσια.


Η Fifi στην αγκαλιά της μητέρας της Paula Yates και του πατέρα της Bob


Η Fifi σήμερα έχει μια σταθερή δουλειά, είναι αρραβωνιασμένη, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως δηλώνει η κατάθλιψή της είναι ελεγχόμενη, ακόμη και μετά το θάνατο της αδερφής της που υπεραγαπούσε.


Άπο αριστερά η Fifi, η PIxie και η αδικοχαμένη Peaches Geldof ενώ το μικρό κοριτσάκι είναι η ετεροθαλής αδελφή τους Tiger-Lily, που η Paula Yates απέκτησε με τον Michael Hutchence.

Όπως αποκάλυψε η Fifi, όταν η μητέρα τους αποφάσισε να παρατήσει τον πατέρα τους για τον τραγουδιστή των INXS Michael Hutchence ήταν στη δύσκολη προεφηβεία της και ο κόσμος της κυριολεκτικά γκρεμίστηκε. Για πολλά χρόνια η FIfi έπινε υπερβολικά και έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ ουκ ολίγες φορές τα έντυπα φιλοξένησαν τις κραιπάλες της. Ειδικά και μετά το θάνατο της μητέρας της από ναρκωτικά, το έριξε στο φαγητό, μέχρι σήμερα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και σύμφωνα με τα λεγόμενά της η κατάθλιψή της είναι ελεγχόμενη.

Ο θάνατος της αδελφής της τής κόστισε πολύ καθώς τη θεωρούσε το άλλο της μισό μιας και είχαν μόλις ένα χρόνο διαφορά και ήταν η μόνη στην οποία είχε μιλήσει για την κατάθλιψη. Η Fifi προχώρησε στις αποκαλύψεις αυτές θέλοντας να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη να βρουν το δρόμο τους και σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο στιγματισμός όσων πάσχουν από τη νόσο.

Read More

And More