George Clooney – Amal Alamuddin: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους!

Κυκλοφόρησαν και επίσημα οι πρώτες φωτογραφίες από το ρομαντικό γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin στην όμορφη Βενετία. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης το Σάββατο σε μια συγκινητική 30 λεπτών τελετή και χθες έκανε τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο της Βενετίας.
Και μπορεί ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ να έβγαλε φωτογραφίες με το γαμπριάτικο κουστούμι του, μέχρι τώρα όμως δεν είχαμε δει καμιά λήψη από το νυφικό της δικηγόρου.
Οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες κυκλοφορούν από τα περιοδικά “Hello!” και “People!” και το ζευγάρι μοιάζει να λάμπει από χαρά στα εξώφυλλά τους,. Όσο για την Amal Alamuddin δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της.

Ο γάμος τους έγινε στο ιστορικό Aman Canal Grande στη Βενετία με τους 100 καλεσμένους να μην σταματούν να χειροκροτούν το ζευγάρι που ολοκλήρωσε την τελετή με ένα τρυφερό φιλί.

/

Ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι από κασμίρ, σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μαύρα δερμάτινα oxfords παπούτσια. Την εμφάνισή του συμπλήρωναν τα μανικετόκουμπα που είχαν χαραγμένο το όνομά του στα αραβικά και ήταν φυσικά δώρο της νύφης.
Η νύφη επέλεξε, σύμφωνα με το “People” ένα λευκό δαντελένιο νυφικό του οίκου Oscar de la Renta με κεντημένα μαργαριτάρια και στρας, που άφηνε ελαφρά έξω τους ώμους.

/

Read More

And More