Στο στόχαστρο των παπαράτσι ο πρίγκιπας George – Έτοιμοι να κινηθούν νομικά ο William και η Kate

Ο πρίγκιπας George, τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα μωρά της ιστορίας. Ωστόσο, οι παπαράτσι φαίνεται πως δεν τον αφήνουν σε ησυχία, με τους γονείς του να είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν ενοχληθεί πολύ με δυο παπαράτσι που ακολουθούν τον γιο τους και την νταντά του σε κάθε βήμα, γεγονός που στερεί στον μόλις 14 μηνών γιο τους να ζήσει φυσιολογικά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησαν τη βοήθεια των δικηγόρων του παλατιού, ώστε να προειδοποιήσουν τους δυο επίμονους φωτογράφους, ότι θα κινηθούν νομικά αν συνεχιστεί η κατάσταση,
Σε επίσημη ανακοίνωσή του, εκπρόσωπος του παλατιού αναφέρει ότι η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William, έχουν ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και έστειλαν γράμματα σε δυο φωτογράφους για να τους ζητήσουν να σταματήσουν να ακολουθούν τον πρίγκιπα George και την νταντά του.
Το ζευγάρι κατανοεί τον ιδιαίτερο δημόσιο ρόλο του παιδιού, ωστόσο όσο είναι ακόμα μικρός, θα πρέπει να του επιτραπεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Κανένας γονιός, άλλωστε, δεν θα ανεχόταν έστω και ως σκέψη, κάποιον να ακολουθεί το παιδί του, την ώρα που αυτό παίζει σε ένα δημόσια πάρκα, ή κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως αυτήν την περίοδο η Δούκισσα Catherine διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και σκοπός του πρίγκιπα William είναι να την κάνει να νιώσει όσο πιο άνετα μπορεί, χωρίς να υπάρχει κάτι που να την απασχολεί. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεση με τους φωτογράφους δόθηκε αμέσως στα χέρια των δικηγόρων του παλατιού.

Read More

And More