Πρίγκιπας George: Έγινε εξώφυλλο του Vanity Fair για τα πρώτα του γενέθλια!

Είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μωρά των media και κάθε του εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για το πριγκιπικό μωρό, τον μικρό George που σε λίγες μέρες γίνεται ενός χρόνου και ήδη φιγουράρει στο πρώτο του εξώφυλλο για το Vanity Fair.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα στις 22 Ιουλίου, το γνωστό περιοδικό φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του για το μήνα Αύγουστο τον μικρό πρίγκιπα με τους γονείς του, William και Kate από το ταξίδι τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. (Δες εδώ φωτογραφίεςα πό το ταξίδι)

Οι φωτογραφίες είναι από τη βόλτα της οικογένειας στο ζωολογικό κήπο Taronga στο Σίδνεϊ, όπου ο μικρός πρίγκιπας δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά των γονιών του.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι ο George δεν είναι το μοναδικό μωρό που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair, αφού το 2006 η 6 μηνών τότε Suri Cruise έκανε το ντεμπούτο της, στην αγκαλιά του Tom Cruise και της Katie Holmes.

Ενώ, και ο Ricky Martin είχε φωτογραφηθεί με τα δίδυμα αγόρια του Matteo και Valentino, για την ισπανική έκδοση του περιοδικού.

Δες video του George με τους γονείς του:

Read More

And More