Ποια απειλεί με μηνύσεις την Ναταλία Γερμανoύ;

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η μητέρα της πρωταθλήτριας του “Μάι Τάι” Μαριάννας Καλλέργη για τα όσα ακούστηκαν για την κόρη της αναφορικά με την πρόταση γάμου που της έκανε ο Alexey και το πώς σχολιάστηκε από την Ναταλία Γερμανού.
Για τα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της για την πρόταση γαμού ανέφερε: “Αν συνεχίσουν να διασύρουν το παιδί μου, την τιμή και την αξιοπρέπειά της ή τον Alexey θα στραφώ στη Δικαιοσύνη και θα αρχίσω τις μηνύσεις. Είτε είναι κανάλι, είτε δημοσιογράφος, είτε παρουσιαστής είτε οποιοσδήποτε”.
Μιλώντας στην “Πρωινή Μελέτη”, η μητέρα της Μαριάννας αναφέρθηκε στα σχόλια της Ναταλίας για την σύνεντευξη που έδωσε ο Alexey μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν την αποχώρηση της κόρης της. “Η Μαριάννα είναι το άλλο μου μισό άλλα ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου”, ήταν η δήλωση του χορευτή. Ωστόσο, η κα Καλλέργη έσπευσε να διευκρινήσει ότι αυτή η συνέντευξη είχε γίνει δυόμιση εβδομάδες πριν την αποχώρηση και ότι ο Alexey στο διάστημα αυτό το δούλεψε στο μυάλο του και πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.
“Αυτά που είπε η Ναταλία Γερμανού για τη Μαριάννα και τον Alexey δεν την τιμούν καθόλου. Είμαι πολύ ενοχλημένη μαζί της, όπως και με τον κ. Γεωργαντά. Γιατί η Ναταλία φέρει ένα βαρύ όνομα και οφείλει πριν βγει να πει κάτι δημόσια να το’ χει διασταυρώσει”, δήλωσε ενοχλημένη.
Όσον αφορά στο δαχτυλίδι και τα όσα ακούστηκαν για την αξία του, απάντησε: “Το δαχτυλίδι άλλαξε. Η απόφαση ήταν και των δύο. Δεν αφορά τα κανάλια πόσο κάνει. Για να το αποφασίσει ο Alexey να της το αγοράσει πάει να πει ότι είχε τα χρήματα”.

Read More

And More