Tο TLIFE στο πλατώ της Ν. Γερμανού! Μας αποκάλυψε πώς ονειρεύεται τον δεύτερο γάμο της!

Συναντήσαμε την Ναταλία Γερμανού το πρωί της περασμένης Κυριακής, ”Μες στην καλή χαρά!” στα παρασκήνια της εκπομπής που παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο στον Alpha και την ανακρίναμε γύρω από πολλά θέματα!

Η γνωστή παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός, φανερά ευδιάθετη και με πολύ κέφι, μας υποδέχτηκε στο ”σπιτικό” της και μας μίλησε για τον έρωτα, το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, τη Σίσσυ Χρηστίδου και άλλα πολλά.

Την ίδια μέρα φιλοξενήθηκαν εκεί ο Γιώργος Σαμπάνης, που μας ταξίδεψε με τις φωνητικές του ικανότητες, ο Θανάσης Πάτρας και η Βασιλική Ανδρίτσου.

Το κλίμα στο πλατώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, γλυκό, διασκεδαστικό και φιλικό! Η Ναταλία έκανε πλάκες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων με την παρέα της, twit – αρε και διάβαζε όλα τα μηνύματα που της έστελναν οι διαδικτυακοί της φίλοι, απολάμβανε το καφεδάκι της και με χαλαρή διάθεση έκανε μια όμορφη συζήτηση μαζί μας.

Από τι αποτελείται η ευτυχία για την Ναταλία;

”Η ευτυχία νομίζω τελικά ότι είναι εντελώς στο μυαλό μας. Είναι η δυνατότητα που έχουμε εμείς οι άνθρωποι να κάνουμε τον εαυτό μας να νιώθει καλά, σε στιγμές μέσα στην καθημερινότητά μας. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό αρκεί να έχουμε υγεία! Πάνω από όλα είναι η υγεία, όταν είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά, μπορούμε όλοι μας να κάνουμε ευτυχισμένη τη ζωή μας.”

Ποια εκπομπή, από όλες εκείνες που έχει παρουσιάσει θεωρεί πως ήταν σταθμός για εκείνη; Ποια ήταν η αγαπημένη της;

”Αγαπημένες ήταν οι περισσότερες, σχεδόν όλες… Θα ξεχώριζα όμως, το ”Mega Star”, γιατί αυτό ήταν το ξεκίνημά μου, που το έχω σαν κάτι πάρα πολύ γλυκό μέσα μου. Ήταν τα πιο ανέμελά μου, τηλεοπτικά χρόνια κι επίσης, ήταν το αφαλτήριο για εμένα. Το ξεκίνημα. Μετά λοιπόν από αυτό, είναι και το ”Μες στην καλή χαρά!”.”

Πιστεύει ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η συγκεκριμένη εκπομπή;

”Εδώ δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μετά τον Δεκέμβρη που τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανανέωση. Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που ειλικρινά δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο.”

Έχει εκφράσει την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδάκι. Πόσο κοντά βρίσκεται στην πραγματοποίηση αυτής της, της επιθυμίας;

”Αυτό είναι κάτι που θα το κάνω σε λίγα χρόνια, αλλά θα προτιμούσα να ξαναμιλήσω για αυτό όταν θα έχω κάτι χειροπιαστό. Το ότι καθυστερεί να γίνει, δεν σημαίνει ότι το παίρνω πίσω. Καθόλου μα καθόλου δεν παίρνω πίσω αυτό που έχω πει.”

Τι αναφέρει για τον έρωτα και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου;

”Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο! Αν ερχόταν κάτι πολύ δυνατό στη ζωή μου θα έκανα το βήμα αυτό (σ.σ. να ξαναπαντρευτεί) αρκεί αυτό να μην προϋπέθεται απαραίτητα τη δημιουργία… Θα το έκανα μόνο με τη μορφή τρέλας, όχι με τη μορφή χαρτιού και μυστηρίου… Δηλαδή, με τη μορφή μιας ρομαντικής κατάστασης… Αν μου έλεγε ο αγαπημένος μου ”έλα να πάμε σε ένα εκκλησάκι, σε μια ακροθαλασσιά, να είμαστε ξυπόλυτοι, να φωνάξουμε πέντε φίλους και να παντρευτούμε για εμάς!”. Όχι απλά για να γίνει… να βάλω νυφικό με ουρά, να φωνάξω 500 άτομα… Αυτό όχι! Μόνο με τη μορφή τρέλας πάνω στον έρωτα! Αυτό νομίζω είναι και πιο αληθινό.”

Φοβίες και ανασφάλειες

”Έχω αρκετές… Και φοβίες και ανασφάλειες. Νομίζω όπως και οι πιο πολλοί άνθρωποι. Προσπαθώ να τις δουλέψω και κάποιες τις έχω αποβάλλει και κάποιες τις παλεύω σιγά σιγά.”

Η σχέση της με τα χρήματα

”Είναι πολύ φυσιολογική, δεν έχω εμμονή με τα χρήματα. Βγάζω όσα χρειάζομαι για να ζω αξιοπρεπώς. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήμουν μία από τις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες, ακόμα και τότε που η τηλεόραση έδινε λεφτά, ακόμα και τότε δεν ανήκα στις ακριβοπληρωμένες. Ποτέ δεν είχα το ταλέντο να πουλάω τον εαυτό μου καλά, ακριβά… Στα deals που έκανα με τα κανάλια, ποτέ δεν είχα μαζί μου δικηγόρους, managers και τα σχετικά. Πήγαινα πάντα μόνη μου στους διευθυντές, μου έλεγαν ”πόσα θέλετε”, έλεγα ”πόσα δίνετε;”… κι έτσι γινόταν η συμφωνία…”

Ζήλεια

”Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα! Δεν μου αρέσει να κάνω αυτά που δεν θέλω να μου κάνουν! Γι αυτό δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα και καταπιεστική.”

Σίσσυ Χρηστίδου

”Από τη Σίσσυ μου λείπει η παρουσία της γενικά. Με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις περάσει 3 πολύ όμορφα χρόνια τον νοσταλγείς γενικότερα. Και ο Παύλος μου λείπει πάρα πολύ. Αλλά τους βλέπω και τους δύο εκτός… οπότε αναπληρώνεται το κενό.”

Δεν μετανιώνει για τίποτα. Αν όμως γυρνούσε το χρόνο πίσω θα άλλαζε κάτι από όλα αυτά που έχει κάνει;

”Όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Είμαι άνθρωπος που δεν μετανιώνει ποτέ για όσα κάνει. Μπορεί όμως, να μετανιώσω για κάτι που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να το έχω κάνει…”

Το μήνυμα που ήθελε η Ναταλία να στείλει στον κόσμο

”Εύχομαι να έχουν όλοι την υγεία τους και οι άνθρωποι που περνούν ζόρια, σε οποιονδήποτε τομέα, για όλους αυτούς να ξημερώσει αύριο μια καλύτερη μέρα!”

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More