Νέος έρωτας για την Ναταλία Γερμανού;

Απ’ ότι φαίνεται μάλλον ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Ναταλίας Γερμανού πριν από 2 μήνες και η ίδια περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι είναι ερωτευμένη αλλά δεν είχε δηλώσει με ποιον αφού θέλει να το κρατήσει κρυφό και να μην βγει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο κύριος που της πήρε τα μυαλά είναι ο ηθοποιός Γιώργος Νινιός που παίζει στο επιτυχημένο σίριαλ “Είναι στιγμές”. Όλα ξεκίνησαν από την μέρα που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά” και υπήρχε ιδιαίτερη χημεία ανάμεσα σε εκείνον και την Ναταλία.

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια χωρίς να εξηγήσει τον λόγο του αφιέρωσε το τραγούδι που λέει: “Κοίταξε πίσω σου να δεις τι έχεις κάνει, κοίταξε πίσω σου συντρίμμια και καπνός όλα τελειώσανε και εσύ μ’ έχεις τρελάνει όλα τελειώσανε και μένω μοναχός.”

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός πηγαίνει συνέχεια στα μαγαζιά που παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού. Λες να είναι οι δυο τους το καινούριο new love in town;

Read More

And More