Ναταλία Γερμανού: “Υπάρχει κόσμος που λέει κάψτε στην πυρά τη 40άρα που τα χει με τον 20άρη”!

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε ακόμα και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τα είπε όλα!

“Στα 23-24 μου ήμουν ένα αφόρητο πλάσμα. Πολύ κακομαθημένη, πολύ κακότροπη. Κατά 80% τα έχω διορθώσει μετά. Θέλω ένα 20% ακόμη κι έχω κλείσει θέση στον Παράδεισο”!

Για το αν προσέχει το εαυτό της για να δείχνει πιο νέα: “¨Οχι, αυτό το κάνω τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή μου. Μπήκα σε αυτή τη διαδικασία με προτροπή της Άννας Βίσση. Ήτα η εποχή που ξεκινούσε και η ίδια να γυμνάζεται και να κάνει μια πολύ υγιεινή διατροφή. Εγώ ακόμη τότε ζούσα στον μαγικό κόσμο των μπέργκερ, της πίτσας και της τηγανιτής πατάτας, θεωρώντας ότι ο μεταβολισμός μου για πάντα θα καίει 3000 θερμίδες τη μέρα. Όταν καταλαβα ότι άρχισα να παίρνω κιλάκια, να μπαταλεύω η Άννα μου είπε ¨τώρα ξεκίνα, γιατί μετά θα είναι αργά”. Και την άκουσα τη σοφή Άννα Βίσση”.

Για την προβολή που έχει πάρει η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου και τη διαφορά ηλικίας τους: “Όταν κάνεις σχέση με έναν άντρα που είναι μικρότερός σου, είναι και ηθοποιός, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των παπαράτσι. Αν ζούσα στη δεκαετία του 50 τώρα θα ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Πάντα θα μένω με την απορία γιατί τόση φασαρία για μένα ενώ πλέον πάρα πολλές γυναίκες συνάπτουν σχέσεις με νεότερους άνδρες. Η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο φασαρία με τη σχέση αυτή, ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω, όμως δεν θα κάνω την κλαίουσα ζωντοχήρα τώρα. Θα σας πω όμως ότι θα πρεπε να το χουμε “μαζέψει” λίγο. Ας μας γίνει μάθημα το πάθημα”.

Για τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας: “Μεγάλωσα με δυο γονείς εξαιρετικά προοδευτικούς που με έκαναν παιδί ανοιχτόμυαλο, σκεπτόμενο. Τα ταμπού τα ξεπέρασα από τα 14. Και δε μιλώ μόνο για τη διαφορά ηλικίας αλλά και για τον έρωτα και το σεξ μεταξύ ομοφυλοφίλων για παράδειγμα. Έβλεπα τη Eurovision και τις αντιδράσεις για την Κοντσίτα και έλαγα “είμαστε στο 2014 ή στο Μεσαίωνα;” Απλώς απορώ. Υπάρχει ακόμη κόσμος που λέει “κάψτε στην πυρά τη 40άρα που τα χει με τον 20άρη” ή τον “55άρη που τάχει με την 20άρα”. Και δεν κάθονται να σκεφτούν ότι ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά αλλά χημεία. Μιλάω για ο,τιδήποτε είναι διαφορετικό και μας ενοχλεί. Δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί αλλά να κοιτάμε τη ζωή μας”.

Για το αν θα σταματήσει την τηλεόραση: “Ε, κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δεν θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά. Η τηλεόραση, όπως και πολλά πράγματα στη ζωή μας, είναι καλό να τη σταματάς πριν σε σταματήσουν αυτά… Πιστεύω ότι καλό θα ήταν νακάνω για λίγα χρόνια ακόμη αυτό που κάνω και μετά σιγά-σιγά να μαζέψω τα μπογαλάκια μου, ν απάω να βρω ένα μικρό σπιτάκι στη θάλασσα με χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια τριγύρω και να γράφω βιβλία”.

Για το αν της αρέσει ο εαυτός της τώρα ή παλιότερα: “Όλοι μου λένε ότι είμαι καλύτερη τώρα. Παρά το γεγονός ότι έχω σημάδια και ρυτίδες που δείχνουν ότι δεν είμαι 20 χρονών. Αλλιώς είσαι στα 20-έχεις μια φρεσκαδούρα. Νομίζω ωστόσο ότι είμαι πιο καλή τώρα. Σίγουρα πιο καλή στο σώμα γιατί τότε ήμουν πολύ αδύνατη, 52 κιλά και τώρα είμαι 60. Αλλά τώρα είμαι γυμνασμένη ενώ τότε ήμουν ένα αδύνατο κόκκαλο. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις”.

Πότε έγινε καλή παρουσιάστρια; “Νομίζω ότι στο Ραντεβού στα τυφλά άρχισα να βρίσκω το χιούμορ και την άνεση, αλλά το σχολείο ήταν το “Μες στην καλή χαρά”. Αυτά τα πέντε χρόνια με την 8ωρη ζωντανή εκπομπή ήταν το απόλυτο σχολείο. Εκεί γίνεσαι παρουσιάστρια”.

Read More

And More