Ναταλία Γερμανού: “Θέλω έναν άνδρα που θα τον θαυμάζω για το μυαλό του”

Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε τα γιορτινά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα! Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά και το μόνο που λείπει από την ζωή της είναι ένας σύντροφος.

Πώς όμως θα ήθελε να είναι; “Θέλω έναν άνδρα που να με κάνει να γελάω, να τον θαυμάζω πάρα πολύ για το μυαλό του, για την δουλειά του, για τα ταλέντα του. Να με καταλαβαίνει και να μην καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον”, δηλώνει η Ναταλία στο περιοδικό Hello.

Στο παρελθόν, όπως υποστηρίζει η ίδια, έχουν περάσει από την ζωή της τέτοιοι άνδρες αλλά δεν ήταν σε θέση να τους εκτιμήσει. Παρόλο που ήταν τυχερή και είχε πάντα δίπλα της ανθρώπους με τους οποίους πέρασε καλά, πιστεύει πως στο μέλλον θα περάσει ακόμα καλύτερα.

“Ένας άνθρωπος που θα έρθει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, θα γνωρίσει μια καινούρια Ναταλία. Και θα είναι τυχερός”, δηλώνει η παρουσιάστρια και εξηγεί: “Με έδειρα, με αγάπησα παραπάνω και διόρθωσα πολύ. Έφυγε πολλή “σαβούρα” από μέσα μου και σε ανθρώπινο δυναμικό”

Η Ναταλία αναφέρθηκε ακόμα στο μπαμπά της που τον βλέπει πολύ συχνά στον ύπνο της, στην μητέρα της που λαχταράει να την βλέπει και τα παιδικά τςη χρόνια. Ακόμα τόνισε ότι αυτό που θέλει από τον Άγιο Βασίλη είναι κυρίως υγεία!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More