Α. Γεωργούλης: Η φωτογράφιση για τον Μαραθώνιο και ο λόγος που τον φέρνει στην Ελλάδα!

Κορίτσια, ο Αλέξης Γεωργούλης! Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια.

Ο Αλέξης πόζαρε πριν από λίγες μέρες φορώντας το μπλε μπλουζάκι για τις ανάγκες της εκστρατείας του Marathon for Greece. Πρόκειται για μία παγκόσμια εκστρατεία για την χώρα μας που πραγματοποιείται με την στήριξη της UNESCO.

Το TLIFE σου παρουσίασε κι άλλους Έλληνες celebrities που άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και φωτογραφήθηκαν για να στηρίξουν το ελληνικό ιδεώδες. Πόζαραν στο φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κροσαγάκη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Όσον αφορά τον αγαπημένο όμως Έλληνα ηθοποιό, η φωτογράφιση έγινε στο εξωτερικό. Ο Αλέξης αναμένεται να έρθει όμως στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο λόγος φυσικά είναι ο Μαραθώνιος που θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου με αφετηρία το Καλλιμάρμαρο αλλά θα έχει έναν περισσότερο ενεργό ρόλο αφού θα πάρει μέρος. Θα τρέξει την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

/

Αν λοιπόν την Κυριακή βρεθείς ως δρομέας, εθελοντής ή θεατής στο στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 μην απορήσεις που δίπλα σου μπορεί να είναι και ο Γεωργούλης αλλά και πολλοί ακόμα celebrities που θα πάρουν μέρος!

Ακολουθούν το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης “όποιον ρόλο κι αν διαλέξεις σημασία έχει η συμμετοχή”. Μιλάμε βέβαια για 26.000 συμμετοχές από 86 διαφορετικές χώρες!

Να αναφέρουμε ότι την ευθύνη για την δημιουργία και την προώθηση της εκστρατείας είχε ο Σωτήρης Κυρανάκος (τμ. Κοινωνικής Ευθύνης ΣΕΓΑΣ). Στόχος της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και φυσικά της εκστρατείας είναι να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, να διατηρήσει αλλά και να προβάλει την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και να φέρει στο στάδιο οικογένειες, θεατές όλων των ηλικιών!

Read More

And More