Γιάνης Βαρουφάκης: Με την Δανάη και την κόρη του Ξένια στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες, αλλά ο Γιάνης Βαρουφάκης βρήκε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει μαζί με την οικογένειά του. Έχοντας αποδεσμευτεί από το βάρος των καθηκόντων του Υπουργού Οικονομικών, μετά την παραίτηση -μέσω twitter- που προκάλεσε πανικό, βρέθηκε στο Ηρώδειο με αγαπημένα του πρόσωπα.
Μαζί του ήταν φυσικά η σύζυγός του Δανάη Στράτου, αλλά και η κόρη του Ξένια που ήρθε από την Αυστραλία για χατίρι του. Η κόρη του γνωστού Έλληνα πολιτικού μένει μόνιμα στην Αυστραλία μαζί με την μαμά της -πρώην σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατέρα της και την Δανάη…

Συνάντηση με την Νόρα Κατσέλη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, άλλωστε δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στην μικρή. Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως μιλούν καθημερινά μέσω skype, όσο εκείνος βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι λίγα τα υπερατλαντικά ταξίδια που κάνει για χάρη της.

Δανάη Στράτου, Γιάνης Βαρουφάκης και η κόρη του Ξένια
Και μιας και η Ξένια, άφησε τον τόπο διαμονής της και βρέθηκε στην Ελλάδα ο διάσημος πια μπαμπάς της, της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο Ηρώδειο και την παράσταση “Αvanti Dario” με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Λίνα Νικολοπούλου.

Αγκαλιά με την κόρη του ο πρώην Υπουργός Οικονομικών
Ιδιαίτερα χαλαρός και ήρεμος, ο Γιάνης Βαρουφάκης κάθισε στις πρώτες σειρές με την οικογένειά του, μοίρασε χαμόγελα και δεν αρνήθηκε να ποζάρει στους φωτογράφους με την Ξένια του. Ενώ, μόλις μπήκαν μαζί στο θέατρο ο κόσμος άρχισε να τον αποθεώνει φωνάζοντας “ΟΧΙ”.
Δες φωτογραφίες:

Δανάη Στράτου, Γιάνης Βαρουφάκης και η κόρη του Ξένια

Στις πρώτες θέσεις με την οικογένειά του ο Γιάνης Βαρουφάκης και τον αναπληρωτή υπουργό πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη

Με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Κώστα Αρβανίτη

Νόρα Κατσέλη με τον Γιάνη Βαρουφάκη και την οικογένειά του

Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου

Read More

And More