Γ. Γιαννιάς: Το έκτακτο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του

Καλύτερα είναι στην υγεία του ο Γιώργος Γιαννιάς μετά από την περιπέτεια που πέρασε. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε την Πέμπτη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μπήκε στο χειρουργείο μετά τη διάγνωση των γιατρών για οξεία σκωληκοειδίτιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o τραγουδιστής βρισκόταν σε πρόβες για το Just the two of us, όπου συμμετέχει ως coach της Ράνιας Κωστάκη, όταν ένιωσε έντονους πόνους. Αμέσως οδηγήθηκε στο Ιατρικό Αθηνών και μπήκε στο χειρουργείο.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα ο Γιώργος Γιαννιάς, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ό ίδιος μάλιστα ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη τους.

/

“Πραγματικά μεγάλη συγκίνηση να σ’ αγαπούν… Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα σας! Όλα πήγαν καλά κ το σκουλήκι εξολοθρεύτηκε”, έγραψε στο Facebook.

/

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι η σύντροφος του Ελευθερία Παντελιδάκη καθώς και η μητέρα του που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα.

Περαστικά του!

Read More

And More