Γ. Πλούταρχος: Βραδινή έξοδος με την Μαρία του!

Δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου αγαπημένη του σύζυγος. Η Μαρία είναι ο φύλακας άγγελος του τραγουδιστή και παρόλο που προτιμά να είναι διακριτική και να κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνοδεύει πάντα τον σύζυγό της σε δημόσιες εμφανίσεις.

Σε πρόσφατη βραδινή έξοδο απαθανάτισε το ζευγάρι ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Διασκέδασαν στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή. Ο Γιάννης και η Μαρία πέρασαν λίγες χαλαρές στιγμές μακριά από τον “χαμό” που επικρατεί στο σπίτι με τα πέντε τους παιδιά!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη και όμορφη οικογένεια για την οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ αναφέρθηκε και στην εκλεκτή της καρδιάς του εξηγώντας πως από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε ήξερε πως θα έιναι η γυναίκα της ζωής του.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όμως διασκέδασε ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαρκέλλα Κατσογιάννη αλλά και η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός είναι τακτική θαμώνας στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται ο καλός της φίλος και κουμπάρος!

Read More

And More