Το σέξυ μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Mel Gibson είναι Ελληνίδα! Δες φωτογραφίες!

Το όνομά της είναι Στέλλα Μουζή. Είναι gothic-fetish μοντέλο και χορεύτρια ,και όπως καταλάβατε.. Ελληνίδα! Εκτός από το modeling η Στέλλα ασχολείται και με τη φωτογραφία όπως μας ενημερώνει η ίδια μέσα από το προφί της στο facebook. Η 28χρονη Στέλλα λοιπόν, έχει κλέψει την καρδιά του φρεσκοχωρισμενου star Mel Gibson και σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είναι αχώριστοι…

Η Στέλλα βρίσκεται αυτή την περίοδο στις Η.Π.Α και δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον διάσημο ηθοποιό. Ο Mel και η Στέλλα δεν κρύβουν τον έρωτά τους και στις αρχές Ιουνίου φωτογραφήθηκαν έξω από το εστιατόριο όπου είχαν πάει για δείπνο.

Όπως είναι λογικό οι παπαράτσι και οι δημοσιογράφοι κυνηγούν σαν τρελοί το ζευγάρι, και λόγω του επεισοδιακού χωρισμού του από την πρώην σύζυγό του Οξάνα, αλλά και γιατί η Στέλλα έχει κάνει όνομα, ως μοντέλο κυρίως σε φετιχιστικές φωτογραφήσεις και ταινίες.

Τον Απρίλιο μάλιστα περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων φετιχιστικών ταινιών στο Λος Άντζελες.

Τo site ΤMZ έσπευσε να δημοσιεύσει άκρως φετιχιστικές φωτογραφίες του νέου κοριτσιού του άτακτου star ενώ έγραψε ότι το μοντέλο που βρίσκεται στις Η.Π.Α με βίζα, έχει πάει αρκετές φορές στην έπαυλη του ηθοποιού στο Μαλιμπού για μπάρμπεκιου!

Η νυχτερινή έξοδός τους την περασμένη Τετάρτη στο club Skybar στο Δυτικό Χόλυγουντ και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν απλά για τους δημοσιογράφους η …επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Δες φωτογραφίες από την Ελληνίδα που όπως όλα δείχνουν είναι ο νέος έρωτας του Mel Gibson! (πηγή φωτογραφιών: facebook Στέλλας Μουζή, sturpulse.com)

Read More

And More