Ποιος ήταν ο 30χρονος Ν. Γιγουρτάκης που έφυγε ξαφνικά – Τι λένε οι φίλοι του

Ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο συγκλόνισε το πρωί της Τετάρτηςο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη.

Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς και διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε.

Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή του φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ήταν πολύ στενοχωρημένη ώστε να καταφέρει κάνει δηλώσεις και με τον ηθοποιό κι επιχειρηματία Κώστα Σόμμερ:

Με τον Νίκο υπήρξαμε πολύ καλοί φίλοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Ήταν ένα τρομερό, πάρα πολύ καλό παιδί. Εδώ στη Γλυφάδα που είμαστε εμείς όλοι γνωστοί μεταξύ μας έχουμε παγώσει στο άκουσμα της είδησης πραγματικά. Χάσαμε τη μιλιά μας. Τον είδα χθες μάλιστα! Ήταν μια χαρά. Δεν παραπονιόταν για κάτι… Ήταν ένα υγιέστατο παιδί, πολύ δυνατό, με τις προπονήσεις του, ήταν όλα μια χαρά. Ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.”

Ακόμα και λίγες ώρες πριν από τον άδικο χαμό του , όπως είχε ο ίδιος ο Νίκος γράψει στο facebook του, βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας για γεύμα ενώ τρεις ώρες μετά κατευθύνθηκε προς το γυμναστήριο, όπου πήγαινε συχνά μιας και αγαπούσε πολύ τη γυμναστική.

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γιγουρτάκη, θα πούνε οι φίλοι και οι συγγενείς του την Παρασκευή.

Ο Νίκος ήταν ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ”Romeo”. Η ιστορία και η σχέση της οικογένειας με τα κέντρα διασκέδασης ξεκίνησε από τον παππού του, από τον οποίο είχε πάρει και το όνομά του, σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος. Στη συνέχεια ανέλαβε ο πατέρας του, που χάραξε τη δική του πορεία. Εξάλλου, αλλάζουν οι εποχές. Ο ίδιος βρήκε μια έτοιμη δουλειά, όπως έλεγε, και ένα όνομα που έχει μια ιστορία κι εννοείται ότι βοήθησε. Η ασχολία του με τα μαγαζιά ήταν κάτι που έκανε με ευχαρίστηση, αφού ανέκαθεν του άρεσε η νυχτερινή ζωή! Ο Νίκος έχει κι έναν αδερφό, τον Γιώργο Γιγουρτάκη, γνωστός κυρίως ως Τζο Τζο.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και πάντα η ψυχή της παρέας – Ακόμα και στα προφίλ του στο facebook είχε περισσότερους από 5000 φίλους. Λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων, των ωραίων γυναικών και του καλού και υγιεινού τρόπου ζωής.

Σύχναζε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και έκανε τα καθημερινά του μπάνια εκεί. Ταξίδευε τακτικά στη Μύκονο και γενικά προτιμούσε να πηγαίνει στα πιο in στέκια της Αθήνας. Είχε άριστες σχέσεις με πολλούς γνωστούς τραγουδιστές.

Σε παλιότερη σπάνια συνέντευξή του είχε δηλώσει o Νίκος:
«Γεννήθηκα το 1981, τελείωσα το γυμνάσιο στην Ελλάδα σε ιδιωτικό κολέγιο και συνέχισα το λύκειο στο Λονδίνο. Ήθελα να σπουδάσω και πήρα δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University»

«Ο λόγος που συνέχισα τις σπουδές μου στο εξωτερικό ήταν ότι ήθελα την ανεξαρτησία μου. Δεν είχα “κολλήματα”, δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τις παρέες μου. Άλλωστε, ήξερα καλά αγγλικά. Απλώς ήθελα να τελειοποιήσω τις σπουδές μου και να αλλάξω το lifestyle μου. Επίσης, γνωρίζω καλά και γαλλικά».

– Ποιες είναι οι αδυναμίες σου;
Οι γυναίκες, τα αυτοκίνητα και τα καλά ρούχα.

Υπήρχε κάτι πολύ δυσάρεστο που σε σημάδεψε;
Ο θάνατος του παππού μου Νίκου. Ήταν το πιο σοκαριστικό γεγονός για μένα και μέχρι σήμερα δεν το έχω ξεπεράσει.

– Το κορμί σου είναι γεμάτο τατουάζ. Τι σημαίνουν για σένα;
Τα τατουάζ για μένα είναι τρόπος ζωής, με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο. Μερικά από αυτά που έχω συμβολίζουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες.

– Ποια είναι τα χόμπι σου;
Πηγαίνω πολύ στο γυμναστήριο και το καλοκαίρι κάνω πολλά θαλάσσια σπορ.

– Θέλεις να κάνεις οικογένεια;
Σίγουρα θέλω να κάνω παιδιά. Το αν θα παντρευτώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό μου.

– Τελικά αλλάζεις τις συντρόφους σου σαν τα πουκάμισα;
Στα πουκάμισα δεν δίνω μεγάλη σημασία, ενώ μια σύντροφος έχει ψυχή. Το πουκάμισο το βάζεις και μετά μπορείς να το πετάξεις. Ίσως ισχύει αυτό, αλλά δεν συμπεριφέρομαι στις συντρόφους μου όπως στα πουκάμισα (γέλια).

– Είσαι παρεξηγημένο παιδί…
Ναι, πάρα πολύ. Μπορεί να είσαι δισεκατομμυριούχος, μπορεί να είσαι και ο πιο φτωχός, να είσαι ο πιο ωραίος ή ο πιο άσχημος. Όλοι έχουν άγχη και προβλήματα. Είμαι παρεξηγημένος γιατί είμαι λίγο πιο αυθόρμητος και ατίθασος σε σχέση με άλλους. Προβάλλω έναν Νίκο που δεν θέλει να μεγαλώσει.

– Ποιο είναι το όνειρό σου;
Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια και να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου όσο καλύτερα γίνεται, να μην τους λείψει τίποτα.

Κολλητοί του φίλοι ήταν ο Χάρης Βαφειάς -τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε αδερφό του- ο Χρήστος Δελάμπρος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Στο προφίλ του είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που στέλνουν γνωστοί και φίλοι του αποχαιρετώντας τον.

Δες φωτογραφίες του Νίκου

Mε τον αδερφό του, Τζο Τζο

Με την Χριστίνα Κολέτσα

Με την καλή του φίλη, Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Με την Στέλλα Δημητρίου και τον Χάρη Σιανίδη

Με τον Νίκο Γεωργιάδη

Με τον Γιώργο, την Σαμάνθα και την Εύη Βατίδου

Με τον κολλητό του, Χάρη Βαφειά

Read More

And More