Γ. Γιοκαρίνης: Σώθηκε από θαύμα μετά από τροχαίο

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης καθώς ταξίδευε στην Ελευσίνα με την σύζυγό του και τα δύο αδέρφια της ξαφνικά πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο μάρκας πόρσε και τους χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητό τους άρχιζε να στριφογυρίζει στον δρόμο και παραλίγο να μπει μέσα σε ένα σουβλατζίδικο.

Δες την φωτογραφία με την σύζυγό του:

Η σύζυγος του τραγουδιστή δήλωσε στην εφημερίδα “Espresso” : “Ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα που δεν καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Λίγο πριν βγω άκουσα τον αδερφό μου που οδηγούσε να λέει ‘πάρε του τον αριθμό γιατί φεύγει’. Για καλή μας τύχη του είχε πέσει η πινακίδα” και συνέχισε μιλώντας για τα τραύματα που έπαθαν : “Ο Γιάννης έπαθε διάσειση και του έκαναν πολλά ράμματα στο κεφάλι. Εγώ έχω πολλά ράμματα στο κούτελο μέχρι την μύτη και μου έσπασαν και μερικά δόντια”.
Ο τραγουδιστής σοκαρισμένος δήλωσε : “Αφού είμαστε ζωντανοί όλα θα πάνε καλά. Φτηνά την γλιτώσαμε θα ήμασταν νεκροί τώρα και εγώ και η σύζυγός μου”.
Οι γιατροί τους είπαν ότι σώθηκαν από θαύμα, ενώ το αυτοκίνητο που τους χτύπησε έφυγε χωρίς να ενδιαφερθεί αν χτύπησαν, αν ζουν ή αν πέθαναν

Read More

And More