Γ. Καπουτζίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την αδερφή του!

Είναι πολύ επιτυχημένος στη δουλειά του αλλά η προσωπική του ζωή έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα. Ακόμα και το γεγονός ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μία αδερφή, μεγαλύτερή του είναι λίγοι που το ξέρουν. Το βράδυ της Τετάρτης έκαναν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Cats και δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Η Κική είναι δικηγόρος έχει μία κόρη, την Ειρήνη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει πολύ καλή σχέση με την ανηψιά του και συζητάει για όλα μαζί της. Άλλωστε θέλει να γίνει ηθοποιός και να ακολουθήσει τα χνάρια του θείου της.

Πλέον, που έχει μετακομίσει στην Αγία Παρασκευή είναι και πιο κοντά στην καθημερινότητά τους και όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν κάνει πράγματα μαζί τους.

Η αδερφή του τον γλίτωνε πολύ συχνά από το ξύλο όταν ήταν μικρός και έκανε σκανδαλιές στις Σέρρες και η προστατευτική της διάθεση είναι ίδια ακόμα και σήμερα. Ο Γιώργος πιστεύει ότι μοιάζουν κιόλας. Εσύ, τι λες;

Read More

And More