Θ. Γεωργαντάς: Αποκαλύπτει ποιος τραγούδησε στα blind auditions και δεν το ‘χουν δείξει!

“Ήθελα σα τρελός να είμαι”, δήλωσε ο Θέμης Γεωργαντάς στο press junket του The voice. Ο παρουσιαστής είναι ενθουσιασμένος με την συμμετοχή του στο talent show και απολαμβάνει κάθε στιγμή του σε αυτό. Ο ρόλος του είναι αυτός του V reporter και καλύπτει όλο το παρασκήνιο του παιχνιδιού.

Ανάμεσα σε άλλα ο Θέμης μας αποκάλυψε και ποιος έχει περάσει από τις blind auditions αλλά δεν τον έχουμε δει, τουλάχιστον όχι ακόμη, στα επεισόδια. Δεν είναι άλλος από τον ίδιο! “¨Εχω τραγουδήσει στα blind auditions και δεν το ‘χουν βγάλει…Γύρισε κάποιος”, μας είπε.

Θα το δούμε αυτό το βιντεάκι;
Θα το δείτε, ναι.

Θα το χρεωθείς αυτό.
Κι όχι μόνο αυτό. Αλλά τους έβλεπα κιόλας, ήτανε σε φάση, ξέρεις, τους έχετε δει που κοιτάζονται μεταξύ τους. Ακούγανε κι είχανε φρικάρει!

Τι είπαν εκ των υστέρων; Το καταλάβανε;
Πρέπει να το ‘χανε καταλάβει, ναι. Ο Ρέμος γύρισε κι ήταν έτσι. Που γυρνάνε στο τέλος όλες οι καρέκλες. Που γίνεται η αποκάλυψε. Ο Ρέμος ήτανε έτσι γυρισμένος. Εντάξει, έκανε ότι κοιμάται. Προφανώς το ‘χε καταλάβει. Έχουμε κάνει πάρα πολλά. Κι αυτός είναι ο ρόλος του V Reporter. Πέρα από το ότι μεταφέρει οτιδήποτε συμβαίνει Backstage. Σαφώς αυτό είναι το βασικό. Αλλά νομίζω ότι πάνω απ’ όλα υπάρχει και η χιουμοριστική πλευρά. Να το κάνεις και λίγο, πώς να το πω, πιο up. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλά, εγώ στην ουσία είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Η ομάδα μου είναι φοβερή. Τα παιδιά αυτά που τα πέρνουν, τα μοντάρουνε, βάζουνε τους ήχους κτλ. Είναι εξαιρετικά τα παιδιά, τα οποία δουλεύουνε για όλο αυτό που έχει στηθεί στο web TV του ΑΝΤ1. Κι έχω να σας πω, επειδή έχω δει και τα αντίστοιχα websites των άλλων Voice στο εξωτερικό, έχουμε απ’ τα καλύτερα. Αυτό που έχει στήσει δηλαδή ο ΑΝΤ1, θεωρώ ότι είναι απ’ τα καλύτερα στον κόσμο. Αν μπείτε και δείτε δηλαδή και τ’ άλλα τα ξένα, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε.

/

Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να θέλει τόσο πολύ να είναι σε αυτό το project;

Έχω δει και στο εξωτερικό κι έχω πάει σε live show στο εξωτερικό. Είχα πάει παλιότερα στο X Factor στο Λονδίνο, γιατί μ’ αρέσουν πάρα πολύ αυτά γενικά. Τα παρακολουθώ πολύ. Είχα πάει στο τότε Pop Idol της Μ. Βρετανίας. Και στην Αμερική, σε κάποιο ταξίδι μου κάποια στιγμή, είχα δει το Voice κι έπαθα λαλα. Και μετά στην Ελλάδα το ‘ψαξα στο web και το είδα. Μ’ άρεσε πάρα πολύ, το θεώρησα πολύ έξυπνη ιδέα το ότι ακούνε τους παίκτες χωρίς να τους βλέπουν. Με τρέλαινε! Και το ότι μετά σφαζόντουσαν μεταξύ τους, στις πολύ καλές φωνές, ποιος θα τον πάρει τον παίκτη στην ομάδα του. Και μπορούσε μετά ο παίκτης να τους αδειάσει και να πει «Δε θέλω εσένα, θέλω εσένα.»

Όλο αυτό μου φαινόταν πάρα πολύ έξυπνο από τους ανθρώπους που το στήσανε αυτό στο εξωτερικό. Οπότε αυτό με ιντρίγκαρε. Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιοι θα ήτανε οι big coaches, οι οποίοι θα καθόντουσαν αντίστοιχα σε αυτές τις καρέκλες; Κι όλο αυτό μου έκανε στο μυαλό μου ότι αν καταφέρει το κανάλι, το οποίο θα έφερνε το Voice στην Ελλάδα, να ‘χει και τους αντίστοιχους, θα είναι huge! Αυτό πίστευα.

Κι όντως, όπως το ‘χα σκεφτεί. Δηλαδή τον Ρέμο, αν μου έλεγες ότι θα ‘ναι στην καρέκλα του coach, θα σου έλεγα με τίποτα! Ποτέ! Που με τον Ρέμο κιόλας έχουμε πολύ καλές σχέσεις και συζητάμε, θα λέγανε «με τίποτα!» Ξέρεις ο Αντώνης. Και η Βανδή. Τη Μελίνα και το Μιχάλη πιο εύκολα μπορείς να τους φανταστείς, που είναι πιο μικροί δισκογραφικά κτλ. Αλλά τη Βανδή και το Ρέμο τώρα, με τόσα χρόνια καριέρας, έλεγες με τίποτα! Κι όμως, είδατε πώς είναι το format αυτό έτσι και πόσο ωραίο είναι και πόσο ψήθηκαν οι ίδιοι να το κάνουν.

/

Κι εγώ να σας πω, επειδή είχα μιλήσει μαζί τους και από νωρίς, δηλαδή απ’ το φθινόπωρο, δηλαδή πριν βγει το Voice στον αέρα, ότι το έκαναν και αβίαστα. Το γούσταραν πάρα πολύ να είστε στο Voice, όταν είδαν πώς είναι αντίστοιχα το πρόγραμμα αυτό στο εξωτερικό.

Πώς διαχειρίζεται το backstage;

Ό, τι μου βγει. Κοίτα, το προσεγγίζω πολύ χιουμοριστικά. Επειδή κιόλας υπάρχει πολλή ένταση backstage, υπάρχει ένταση καλή, θετική, υπάρχει ένταση αρνητική απ’ τα παιδιά τα οποία κόβονται.Τα παιδιά που δεν περνάνε τύπου «γιουχου», οι άλλοι που δεν περνάνε τύπου, ξέρεις. Κάποιοι βέβαια το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα. Αλλά υπάρχουν και παιδιά, τα οποία δυστυχώς νομίζουν ότι τελείωσε η ζωή τους, ότι σταμάτησε η Γη να γυρίζει. Δηλαδή, εκείνη τη στιγμή είναι τόσο τσίτα που δε συνειδητοποιούν ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς τους έχει ήδη βοηθήσει με την προβολή που έχουνε πάρει. Οπότε εγώ εκείνη τη στιγμή, μέσα απ’ το χιούμορ μου, προσπαθώ να τους εξηγήσω να καταλάβουνε, σε φάση πολύ χαβαλέ, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει κι ότι σαφώς το Voice είναι απλά ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς μπορεί να τους έχει ωφελήσει ήδη. Αυτό λοιπόν. Δεν έχω κανένα μπούσουλα.

Ο μόνος μπούσουλας που έχω είναι με τους αρχισυντάκτες μου που είμαστε όλοι μια ομάδα, όλοι αυτοί που κάνουμε τα backstage. Αυτοί απλά με ενημερώνουνε, μου λένε ποιος έχει μπει τώρα μέσα, ποιος διαγωνίζεται, ποιος κόπηκε, οπότε κι εγώ είμαι αντίστοιχα. Ή ποια είναι αυτή η κυρία; Είναι η μαμά της τάδε. Οπότε πηγαίνω, γιατί μιλάω και με τις οικογένειες. Όποιος έχει διάθεση να μιλήσει. Δεν υποχρεώνω ποτέ κανέναν. Πολύ φιλικά και χαμογελαστά πηγαίνω και κάνω αυτό το πράγμα. Ο ρόλος μου λοιπόν μέχρι στιγμής είναι αυτός. Γιατί σ’ όλα τα Voice του κόσμου υπάρχει ο v reporter που έχει το σάιτ του μέσα στο σάιτ του καναλιού που έχει το Voice. Δηλαδή, αν έχετε μπει στο σάιτ του ANT1, στο σάιτ του Voice, υπάρχει το σάιτ του V reporter.

Εκεί λοιπόν ανεβαίνει όλο το υλικό που έχουμε κάνει, όλα τα βιντεάκια. Πολλά απ’ αυτά είναι αρκετά χιουμοριστικά, μέχρι ξεφτίλας. Κι έχουμε κάνει και κάποια που δεν έχουν βγει ακόμα, που θα γελάσετε πάρα πολύ. Κι υπάρχει και πάρα πολύ υλικό που τρέχει παράλληλα με την εξέλιξη των επεισοδίων.Τώρα που φτάνουμε στα Live, στήνεται ένα πλατώ παράλληλα με το στούντιο που έχετε δει εσείς τώρα, που θα βρίσκεται πολύ κοντά στη σκηνή. Είναι το στούντιο, το V Room, του V reporter το πλατώ. Εκεί θα κάνουμε ζωντανές συνδέσεις κατά τη διάρκεια του σώου. Δηλαδή, με το πρόσταγμα του Γιώργου, αναλόγως πώς θα εξυπηρετεί στο πρόγραμμα σε κάθε live, όπου θα δίνουμε στατιστικές, θα δίνουμε ψηφοφορίες, θα μιλάμε με τους υποψήφιους, θα ‘χουμε κάποιες εκπλήξεις. Δηλαδή, θα υπάρχει ένα πολύ ζωντανό, διαδραστικό πράγμα, το οποίο θα δίνει εκείνη τη στιγμή το σφυγμό, τον παλμό του τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι στιγμής στο κάθε live.

Θα ‘χουμε και πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των live shows στο λεγόμενο V Room. Κι όλα αυτά, όσο πιο χιουμοριστικά μπορώ να τα βγάλω εγώ, έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Λιάγκας: «Θεωρώ ότι η Φαίη είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια»

Γ. Λιάγκας: Πώς χαρακτηρίζει τους 4 coaches του The voice και ποιον θα ‘θελε στην παρουσίαση αν δεν ήταν εκείνος!

To TLIFE στο πρώτο Press Junket στην Ελλάδα που έγινε για το The Voice! Όλο το παρασκήνιο

Τhe Voice: Μάθε γιατί μαζεύτηκαν όλοι οι συντελεστές σε γνωστό ξενοδοχείο!

Read More

And More