Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε instagram! Δες το πρώτο του post

Στο instagram και επίσημα είναι πλέον o Γιώργος Σαμαράς. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που έχει σημαντικές διακρίσεις και στο εξωτερικό, μπήκε δυναμικά στον κόσμο τον social media. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημιούργησε τον λογαριασμό οι followers του ανεβαίνουν με εντυπωσιακό ρυθμό!

Ο Γιώργος αποτελεί ένα αθλητή πρότυπο και έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του ειδικά σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του μικρού Τζέι. (δες εδώ) Και το αποδεικνύει ακόμη μία φορά και μέσα από την φωτογραφία που επέλεξε για το πρώτο του post.

Ο άσος των γηπέδων, λίγο πριν πάρει μεταγραφή για τη νέα του ομάδα, ανέβασε το τατουάζ που έχει στο χέρι του με το γράμμα “f” που συμβολίζει τη φιλία. Το ισχυρό δέσιμο που ενώνει τους ανθρώπους αλλά και τα έθνη μιας και μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το συγκεκριμένο είναι και το πρώτο που “χτύπησε” ο κορυφαίος αθλητής στο σώμα του.

Φιλία πανω απ´όλα! #firstpost #friendship #motivation #active #tattoo #united #strong #power

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgios Samaras (@samaras_official) στις


Πέρα από τις επιδόσεις του στο γήπεδο και το γεγονός ότι αποτελεί role model για το ανδρικό κοινό, ο Γιώργος φαίνεται πως “σκοράρει” και στο γυναικείο φύλο!

Read More

And More