“Είναι θαύμα που ζω”! λέει η κόρη του δημάρχου μετά την απελευθέρωσή της!

Η Σοφία Γκόντα μετά από την απελευθέρωσή της από τους απαγωγείς, που την κρατούσαν όμηρο για 56 ώρες ζητώντας λύτρα από την οικογένειά της, περιέγραψε τα όσα έζησε στον πατέρα της Νίκο Γκόντα, αλλά και στους φίλους της: “Είναι θαύμα που ζω!” Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συγκλονιστικής εξομολόγησης της Σοφίας μόλις ξαναγύρισε κοντά στην οικογένειά της.
Ο πατέρας της αναμένεται να έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους απαγωγείς, στο δικαστήριο. Ο ίδιος είναι εξοργισμένος με αυτό που έκαναν στην κόρη του και ξεσπάει στην εφημερίδα “Espresso” μιλώντας με σκληρά λόγια για τους 3 δράστες: “Όταν θα τους συναντήσω στο δικαστήριο δεν έχω να τους πω τίποτα, όμως αν μπορούσα θα τους έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια! Δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι. Έχοντας αναλάβει και την πολιτική αγωγή θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου αυτά τα καθάρματα να πληρώσουν.”
Πάντως οι δράστες πρόκειται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή, χωρίς την παρουσία δικηγόρων, αφού κανένας δικηγόρος των Ιωαννίνων δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Read More

And More