Ουπς! Η Madonna πάτησε την τουαλέτα της J.Biel στο red carpet! Φωτογραφίες

Συμβαίνει και στις…καλύτερες και ακριβότερες τουαλέτες… Δεν είναι από τις καλύτερες στιγμές για κόκκινο χαλί, παγιέτες, διαμάντια, χρυσόσκονη και star αλλά συμβαίνει και μπορεί να φέρνει αμηχανία στις…πρωταγωνίστριες αλλά φέρνει χαμόγελα σε όλους τους άλλους!

Ο …συνωστισμός στο κόκκινο χαλί, προκαλεί και μικρά, απολαυστικά ατυχήματα…. Έτσι όταν η ηθοποιός Jessica Biel, σταμάτησε να περπατάει για να ποζάρει στα φλας των φωτογράφων, η Madonna που προχωρούσε ακριβώς από πίσω της, δεν πρόσεξε και ..τσουπ, πάτησε το πανάκριβο λευκό δαντελένιο και κεντημένο στο χέρι φόρεμα -από τον οίκο Εlie Saab – της ηθοποιού!

Και μπορεί εκείνη την ώρα από μέσα της να έγινε …έξαλλη, δεν το έδειξε όμως… Και οι δυο star, κοίταξαν η μια την άλλη και αμέσως χαμογέλασαν έως…γέλασαν, σβήνοντας κάθε ίχνος αμηχανίας… Aυτοί που χάρηκαν πάντως ήταν σίγουρα οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι που βρήκαν θεματάκι…

Δες καρέ καρέ πως η βασίλισσα της ποπ πάτησε την τουαλέτα της Jessica!

Oυπς! Κάπου εδώ, η Μadonna, καταλαβαίνει ότι κάτι πατάει…. και ανοίγει με έκπληξη το στόμα της…

Eδώ πλέον η ηθοποιός έχει τραβήξει το φόρεμά της, ανακουφισμένη που δε σκίστηκε … (αν είχε σκιστεί βέβαια οι φωτογραφίες θα ήταν …περισσότερο εντυπωσιακές). Όπως βλέπεις η υπάλληλος της εκδήλωσης που βρίσκεται ανάμεσα στις δυο σταρ έχει αναλάβει την υπόθεση… Η Madonna απολογείται , ενώ η Biel γελάει!

Στην επόμενη… φωτογραφία όπως βλέπεις γελάει πια και η Μadonna.

Βέβαια μετά είδαμε την ηθοποιό λίγο σκεπτική…Σαν να σκέπτεται… “Πω πω τι πήγα να πάθω…

Read More

And More