Τι τρέχει με τη Selena Gomez; Φήμες για σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα!

Όταν η Selena Gomez ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την περιοδεία της σε Ασία και Αυστραλία γιατί χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό της οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια μάλλον θα έμπαινε σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης.

/
Μάλιστα τέτοιες φωτογραφίες όπως αυτή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση έκαναν τους πάντες να πιστέψουν αυτή τη φήμη.

Τώρα όμως νέα στοιχεία έρχονται στο φως αφού σύμφωνα με την έγκυρη Huffighton Post η 21χρονη πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, και συγκεκριμένα από λύκο.

Πηγές της εφημερίδας αποκαλύπτουν ότι η διάγνωση έγινε πριν 2 χρόνια και ότι η τραγουδίστρια υπέφερε από εξάψεις, πρήξιμο στο πρόσωπο, εξάντληση, πονοκεφάλους και πόνους στια αρθρώσεις, χαρακτηριστικά συμπτώματα της ασθένειας.

Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν ότι η καταπόνηση της Selena τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της απαιτητικής καριέρας της κόστισαν στην υγεία της και τώρα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα για να φροντίσει τον εαυτό της εάν θέλει να ζήσει μια υγιή ζωή.

Επίσημα πάντως, οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν είχαν κανένα σχόλιο στην ερώτηση εάν αυτή πάσχει από την ασθένεια.

/
Η ίδια η Selena πάντως ανέβασε τα Χριστούγεννα αυτή τη φωτογραφία από το πατρικό της στην Καλιφόρνια όπου ξεκουράζεται αγκαλιά με την μερικών μηνών αδελφούλα της!

Read More

And More